Povezane vesti
Maja i Filip Car napravili haos! Zola pozvao policiju! (VIDEO)
Svet plus 28.08.2022
Maja Marinković i Filip Car napravili haos! Zola pozvao policiju! Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da… »
Zola uživo u emisiji otkrio detalje žestoke svađe Maje i Cara iz hotelske sobe
Vesti online 28.08.2022
Lazar Čolić Zola otkriva detalje svađe između Maje i Cara. Zola je sinoć bio jedan od gostiju u emisiji “Narod pita” gde je govorio o pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara, pa odmah otkrio da su već krenule svađe, koje smo mnogo puta gledali… »
Morao sam da zovem policiju! Zola tvrdi da je Maja pravila rusvaj - Pokazao ogrebotine i otkrio detalje svađe s Filipom!
Mondo 28.08.2022
Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola otkrio je pred kamerama detalje žučne svađe Filipa Cara i Maje Marinković, nakon čega se i ona hitno oglasila. Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola otkrio je pred kamerama detalje žučne… »
"Morao sam da zovem policiju": Zola uživo u emisiji otkrio detalje žestoke svađe Maje i Cara iz hotelske sobe
Blic 27.08.2022
Lazar Čolić Zola otkriva detalje svađe između Maje i Cara. Zoka je večeras jedan od gostiju u emisiji "Narod pita" gde je govorio o pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara, pa odmah otkrio da su već krenule svađe, koje smo mnogo puta gledali na… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ: Vodostaj na Savi u porastu kod ovog grada
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih
Sve zavisi od nas, znamo kako da ih pobedimo: Crvena zvezda dočekuje Pariz, Nedović tvrdi da zna recept!
Hot sport pre 20 minutajoš 22 povezane
Ministarstvo spoljnih poslova BiH uputilo protestnu notu Beogradu zbog prisustva zvaničnika Srbije na proslavi Dana RS
Insajder pre 38 minutajoš 18 povezanih
Spisak banja u kojima penzioneri mogu besplatno da se leče: Prijava traje do 27. januara, a ovo su uslovi
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih