Povezane vesti

Maja i Filip Car napravili haos! Zola pozvao policiju! (VIDEO)

Maja i Filip Car napravili haos! Zola pozvao policiju! (VIDEO)

Svet plus 28.08.2022
Maja Marinković i Filip Car napravili haos! Zola pozvao policiju! Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da… »
Zola uživo u emisiji otkrio detalje žestoke svađe Maje i Cara iz hotelske sobe

Zola uživo u emisiji otkrio detalje žestoke svađe Maje i Cara iz hotelske sobe

Vesti online 28.08.2022
Lazar Čolić Zola otkriva detalje svađe između Maje i Cara. Zola je sinoć bio jedan od gostiju u emisiji “Narod pita” gde je govorio o pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara, pa odmah otkrio da su već krenule svađe, koje smo mnogo puta gledali… »
Morao sam da zovem policiju! Zola tvrdi da je Maja pravila rusvaj - Pokazao ogrebotine i otkrio detalje svađe s Filipom!

Morao sam da zovem policiju! Zola tvrdi da je Maja pravila rusvaj - Pokazao ogrebotine i otkrio detalje svađe s Filipom!

Mondo 28.08.2022
Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola otkrio je pred kamerama detalje žučne svađe Filipa Cara i Maje Marinković, nakon čega se i ona hitno oglasila. Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola otkrio je pred kamerama detalje žučne… »
"Morao sam da zovem policiju": Zola uživo u emisiji otkrio detalje žestoke svađe Maje i Cara iz hotelske sobe

"Morao sam da zovem policiju": Zola uživo u emisiji otkrio detalje žestoke svađe Maje i Cara iz hotelske sobe

Blic 27.08.2022
Lazar Čolić Zola otkriva detalje svađe između Maje i Cara. Zoka je večeras jedan od gostiju u emisiji "Narod pita" gde je govorio o pomirenju Maje Marinković i Filipa Cara, pa odmah otkrio da su već krenule svađe, koje smo mnogo puta gledali na… »

Vesti dana »