Повезане вести

Зола уживо у емисији открио детаље жестоке свађе Маје и Цара из хотелске собе

Зола уживо у емисији открио детаље жестоке свађе Маје и Цара из хотелске собе

Вести онлине 28.08.2022
Лазар Чолић Зола открива детаље свађе између Маје и Цара. Зола је синоћ био један од гостију у емисији “Народ пита” где је говорио о помирењу Маје Маринковић и Филипа Цара, па одмах открио да су већ кренуле свађе, које смо… »
Морао сам да зовем полицију! Зола тврди да је Маја правила русвај - Показао огреботине и открио детаље свађе с Филипом!

Морао сам да зовем полицију! Зола тврди да је Маја правила русвај - Показао огреботине и открио детаље свађе с Филипом!

Мондо 28.08.2022
Бивши дечко Миљане Кулић, Лазар Чолић Зола открио је пред камерама детаље жучне свађе Филипа Цара и Маје Маринковић, након чега се и она хитно огласила. Бивши дечко Миљане Кулић, Лазар Чолић Зола открио је пред камерама… »
"Морао сам да зовем полицију": Зола уживо у емисији открио детаље жестоке свађе Маје и Цара из хотелске собе

"Морао сам да зовем полицију": Зола уживо у емисији открио детаље жестоке свађе Маје и Цара из хотелске собе

Блиц 27.08.2022
Лазар Чолић Зола открива детаље свађе између Маје и Цара. Зока је вечерас један од гостију у емисији "Народ пита" где је говорио о помирењу Маје Маринковић и Филипа Цара, па одмах открио да су већ кренуле свађе, које смо много… »

Вести дана »