Повезане вести
Нећу одбити место министра здравља
Политика 28.08.2022
Уколико будем на тој функцији, новац ће ићи на лечење болесних и на људе који раде у здравству, разне „комбинације” отпадају. – НАТО је агресивна алијанса, многи умиру од последица бомбардовања 1999. године. У наредним… »
Грујичић: Уколико будем министарка знам како ћу радити
Н1 Инфо 28.08.2022
Неурохирург и прва на парламентарној листи Српске напредне странке Даница Грујичић изјавила је да верује да ће председник и премијер одбрати праву личност за министра здравља, уколико то не буде она. „Уколико будем (министар… »
Грујичић: Ако будем министарка здравља, знам како ћу радити
Радио 021 28.08.2022
Неурохирург и прва на парламентарној листи СНС Даница Грујичић изјавила је данас да верује да ће председник и премијер одбрати праву личност за министра здравља, уколико то не буде она. "Уколико будем (министар здравља) - знам… »
Вести дана »
Немилосрдни Тандери оверили карту за Вегас! Шеј и екипа понизили Сансе! После 25 утакмица имају само један пораз!
Курир пре 1 сатјош 19 повезаних
(Видео) Овако је изгледао упад америчких специјалаца на танкер пун нафте код Венецуеле: Спустили се из хеликоптера низ конопац, узели машинке у руке и заузели брод
Блиц пре 18 минутајош 13 повезаних
Звездина постава за Штурм: Милојевић нема много дилема и то сада није добра вест
Нова пре 1 сатјош 17 повезаних
Вучић о евентуалној кандидатури за премијера на предстојећим изборима
НИН пре 38 минутајош 10 повезаних