Povezane vesti
Izbaciću njen klip s devojkom! Bivši cimer raskrinkao pevačicu i zapreti: Tužila me je, objaviću intimne snimke!
Mondo 28.08.2022
Bivši učesnik Zadruge otkrio je da ga je tužila majka Marijane Zonjić, a zatim zapretio intimnim snimcima nekadašnje cimerke. Bivši učesnik Zadruge otkrio je da ga je tužila majka Marijane Zonjić, a zatim zapretio intimnim snimcima nekadašnje cimerke… »
Poseduje njene intimne snimke sa devojkama Bivši zadrugar preti da raskrinka Marijanu Zonjić, skandal dobija novi epilog
Alo 28.08.2022
Buvši zadrugar je takođe priznao i da su bili intimni. Stefan Krstović Krle je priznao u emisiji da se nalazi na sudu sa Marijanom Zonjić, a potom je zapretio da će objaviti raznorazne dokaze koje poseduje koji bi mogli da je unište. Naime, bivši… »
Marijani Zonjić se ne piše dobro: Bivši zadrugar spreman da je totalno raskrinka, poseduje njene klipove, isplivali svi…
Kurir 28.08.2022
Stefan Krstović Krle je priznao u emisiji da se nalazi na sudu sa Marijanom Zonjić, a potom je zapretio da će objaviti raznorazne dokaze koje poseduje koji bi mogli da je unište. - Tužili su me, sad je suđenje 13.septembra. Rekla je da me je tužila zbog… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Čak 38 kandidata iz Niša
Gradski portal 018 pre 29 minutajoš 42 povezane
Fon der Lajen podržala plan da Kanada postane pridružena članica EU
BBC News pre 4 minutajoš 61 povezana
Dačić: Presuda Tačiju dokaz da je OVK bila zločinačka i teroristička organizacija
Danas pre 14 minutajoš 18 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 168 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Sutra sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih