Повезане вести

Избацићу њен клип с девојком! Бивши цимер раскринкао певачицу и запрети: Тужила ме је, објавићу интимне снимке!

Избацићу њен клип с девојком! Бивши цимер раскринкао певачицу и запрети: Тужила ме је, објавићу интимне снимке!

Мондо 28.08.2022
Бивши учесник Задруге открио је да га је тужила мајка Маријане Зоњић, а затим запретио интимним снимцима некадашње цимерке. Бивши учесник Задруге открио је да га је тужила мајка Маријане Зоњић, а затим запретио интимним… »
Поседује њене интимне снимке са девојкама Бивши задругар прети да раскринка Маријану Зоњић, скандал добија нови епилог

Поседује њене интимне снимке са девојкама Бивши задругар прети да раскринка Маријану Зоњић, скандал добија нови епилог

Ало 28.08.2022
Бувши задругар је такође признао и да су били интимни. Стефан Крстовић Крле је признао у емисији да се налази на суду са Маријаном Зоњић, а потом је запретио да ће објавити разноразне доказе које поседује који би могли да је… »
Маријани Зоњић се не пише добро: Бивши задругар спреман да је тотално раскринка, поседује њене клипове, испливали сви…

Маријани Зоњић се не пише добро: Бивши задругар спреман да је тотално раскринка, поседује њене клипове, испливали сви…

Курир 28.08.2022
Стефан Крстовић Крле је признао у емисији да се налази на суду са Маријаном Зоњић, а потом је запретио да ће објавити разноразне доказе које поседује који би могли да је униште. - Тужили су ме, сад је суђење 13.септембра. Рекла… »

Вести дана »