Повезане вести
Мирко био најтеже повређен, имао прелом руке, па умро: Зет открио због чега друга жртва аутобуса смрти код Лесковца није…
Курир 28.08.2022
Мирко Вишњички (69) из Сремске Каменице преминуо је од последица повреда које је задобио приликом саобраћајне несреће на ауто-путу у Печењевцима код Лесковца, потврдила је његова породица за Курир. Подсетимо, аутобус са… »
Још једна жртва превртања аутобуса код Лесковца
Југмедиа 28.08.2022
У саобраћајној несрећи код Лесковца, која се догодила у недељу 21. августа, када је дошло до превртања аутобуса, погинуле су две особе, међу којима је и Мирко Вишњички из Сремске Каменице код Новог Сада. Мирко је данима био у… »
Још једна жртва превртања аутобуса код Лесковца: Мушкарац из Сремске Каменице подлегао повредама
Телеграф 28.08.2022
Он је борбу за живот изгубио између среде и четвртка. У саобраћајној несрећи код Лесковца, када је дошло до превртања аутобуса, погинуле су две особе, међу којима је и Мирко В. из Сремске Каменице код Новог Сада. Мирко је данима… »
Црна недеља, после лепе нине још једна жртва превртања аутобуса код Лесковца: Мирко није издржао, подлегао повредама у…
Курир 28.08.2022
ЛЕСКОВАЦ - У саобраћајној несрећи код Лесковца, када је дошло до превртања аутобуса, погинуле су две особе, међу којима је и Мирко В. из Сремске Каменице код Новог Сада. Мирко је данима био у коми, да би након вишедневне борбе… »
Мирко се с одмора није вратио: Неутешна породица друге жртве удеса код Лесковца
Нова 28.08.2022
У саобраћајној несрећи код Лесковца, када је дошло до превртања аутобуса, погинуле су две особе, међу којима је и Мирко Вишњички из Сремске Каменице код Новог Сада. Мирко је био у коми, међутим, упркос труду лекара, он је… »
"Стакло у рукама, устима,: Оку!" Тинејџер из Каћа херој стравичне несреће код Лесковца! Срђан (17) је спасавао повређене, али…
Блиц 27.08.2022
"Опипао сам јој пулс. И даље је била жива... Покушао сам да јој помогнем на све начине, али нажалост нисам успео. Већ више никог није било у аутобусу, а мајка ме је непрестано дозивала да изађем да се аутобус не запали..."… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 31 минутајош 17 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 31 минутајош 19 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних