Povezane vesti
Vučić: Odbio sam zahtev stranih vojnih atašea da obiđu kasarne u Raški i Pazaru
Nova 28.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je postojao zahtev stranih vojnih atašea da obiđu srpske kasarne u Raški i Novom Pazaru, koji je on odbio. „Kao vrhovni komandant odbio sam taj zahtev. Tamo mogu da uđu predstavnici nadležnih organa… »
Vučić: Odbio sam zahtev stranih vojnih atašea da obiđu kasarne u Raški i Pazaru
N1 Info 28.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je postojao zahtev stranih vojnih atašea da obiđu srpske kasarne u Raški i Novom Pazaru, koji je on odbio. „Kao vrhovni komandant odbio sam taj zahtev. Tamo mogu da uđu predstavnici nadležnih organa… »
Vučić: Nova pretnja Prištine
Sputnik 28.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da najnovija izjava premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija u vezi sa tablicama predstavlja novu pretnju Srbiji. Vučić je ocenio i da dogovor o dokumentima koji je postignut dobar za… »
"Bio sam u pravu, Kurti želi sukobe" Vučić prokomentarisao izjave tzv. premijera lažne države
Srbija danas 28.08.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otkrivanju skulpture Radovana Belog Markovića na Kneževom Polju, a tom prilikom se osvrnuo i na reči Aljbina Kurtija. On ističe i da Kurtijeve današnje reči predstavljaju novu pretnju Srbiji, i da to… »
Vesti dana »
(FOTO) "Više desetina" stradalo u požaru u poznatom skijalištu u Švajcarskoj
N1 Info pre 20 minutajoš 28 povezanih
Alarm u ovom delu Srbije! RHMZ niže upozorenja: Upravo su objavili prognozu za naredne dane, temperatura pada u ambis, stiže ledeni udar
Blic pre 35 minutajoš 25 povezanih
Neverovatno! Superzvezda NBA i povreda ista kao Jokićeva! Dve noći nakon jezive scene Srbina dogodila se slična situacija
Kurir pre 50 minutajoš 36 povezanih
Moskva: Napad na Hersonsku oblast planiran unapred, dronovi namerno ciljali civile
Sputnik pre 10 minutajoš 14 povezanih
Pijani vozač usmrtio ženu u Velikoj Moštanici Pokosio ih volvom, druga se bori za život
Dnevnik pre 40 minutajoš 15 povezanih