Повезане вести
Супруг ми је забранио да причам о трудноћи! Жена Слобе Радановића се огласила и све изненадила изјавом - "Жао ми је..."
Мондо 28.08.2022
У медијима је као бомба одјекнула вест да певач Слободан Радновић и његова супруга Јелена Ђуричанин наводно чекају бебу. У медијима је као бомба одјекнула вест да певач Слободан Радновић и његова супруга Јелена Ђуричанин… »
Прва изјава Јелене ђуричанин након вести о трудноћи: Слоба јој забранио једну ствар: "Имамо договор"
Блиц 28.08.2022
Певач Слоба Радановић и његова супруга Јелена чекају прво заједничко дете, а она се овим поводом огласила. Кратко нам је рекла да јој је супруг Слоба забранио да даје било какаве изјаве о трудноћи. ПЉУШТЕ КОМЕНТАРИ Слоба… »
Слоба ми је забранио да причам о трудноћи! Огласила се Радановићева жена после лепих вести и открила истину!
Курир 28.08.2022
У дому Слобе Радановића протеклих дана дешавају се прелепе ствари јер је, како преносе медији, његова супруга Јелена Ђуричанин у другом стању. Како преносе медији, она нам је рекла кратко да јој је супруг Слоба забранио да даје… »
Вести дана »

Од екипе РТС-а сазнала за награду: Ово је добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи"
Мондо пре 6 минутајош 23 повезане

Радоњићу само 38 секунди довољно за гол, Партизан баца све карте у напад ВИДЕО
Нова пре 11 минутајош 59 повезаних

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних