Povezane vesti
Užas u tržnom centru u Beogradu: Čoveka prebili pred decom FOTO
Nova 28.08.2022
Mlađi muškarac, čiji identitet nije saopšten, napadnut je danas u jednom beogradskom tržnom centru, potvrđeno je za Nova.rs iz MUP Srbije. „Napad je prijavljen i policija traga za dvojicom osumnjičenih koji se, za sada, vode kao N.N. osobe“… »
Horor u tržnom centru u Beogradu: Brutalno prebili mladića, krv mu šikljala iz glave, deca sve gledala (foto)
Kurir 28.08.2022
Na Instragram stranici "Moj Beograd" pojavila se jeziva priča iz beogradskog tržnog centra. Na toj stranici preneta je priča očevica - žene koja tvrdi da je prisustvovala brutalnom prebijanju mladića. "Pretukli su momka u 'Ada molu' izvesni ljudi… »
Haos u tržnom centru u Beogradu: Mladić pretučen ispred restorana, krvari iz rana na glavi
Telegraf 28.08.2022
Motiv tuče za sada nije poznat. Nepoznati mladić pretučen je danas u tržnom centru Ada mol u Beogradu, potvrdili su iz Hitne pomoći. Do obračuna između mladića i nepoznatog prolaznika došlo je popodne, kako je objavljeno na stranici Moj Beograd… »
Horor u Ada molu - brutalno pretučen mladić! Udario je potiljkom o pod i počeo da krvari, Hitna pomoć došla odmah
Mondo 28.08.2022
Nepoznati mladić pretučen je danas u tržnom centru Ada mol u Beogradu. Nepoznati mladić pretučen je danas u tržnom centru Ada mol u Beogradu. Iz Hitne pomoći su potvrdili da je momak povređen u napadu u tržnom centru i da je prevezen u Urgentni… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane