Povezane vesti
Pretukli su ga pred decom, liptala krv iz glave! Detalji brutalne tuče u Ada molu - muškarcu je otvorena lobanja! (foto)
Mondo 28.08.2022
Pojavili su se novi detalji brutalne tuče u Ada molu naočigled mnogobrojnih svedoka! Pojavili su se novi detalji brutalne tuče u Ada molu naočigled mnogobrojnih svedoka! Jedan mladić teško je povređen nakon brutalne tuče ispred jednog restorana u… »
Drama u tržnom centru u Beogradu, mladić pretučen dok je sedeo u restoranu (FOTO)
Luftika 28.08.2022
Nepoznati mladić pretučen je danas u tržnom centru Ada mol u Beogradu, potvrdili su iz Hitne pomoći. Do obračuna između mladića i nepoznatog prolaznika došlo je popodne, kako je objavljeno na stranici Moj Beograd. – Samo odjednom ispred MC Donaldsa usred… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 18 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana