Повезане вести
Брнабић каже да ће јој бити лако да напише експозе: Јасни су циљеви, приоритет КиМ и енергетика
Телеграф 29.08.2022
Највише ме мучи питање Косова и Метохије, а приоритет је и енергетика, што представља питање националне безбедности, рекла је премијерка. На челу седамнаесте српске Владе од увођења вишестраначја биће Ана Брнабић, којој ће… »
Читајте у “Вестима”: Влада с визијом
Вести онлине 29.08.2022
Нова Влада Србије биће влада континуитета, а њен највећи фокус мир и стабилност, Косово и Метохија и енергетика, изјавила је мандатарка за састав нове владе Ана Брнабић, којој је то трећи премијерски мандат. Опширније читајте у… »
Брнабић: Косово и Метохија и енергетска безбедност приоритети нове Владе
Нови магазин 29.08.2022
Мандатарка за састав Владе Србије Ана Брнабић изјавила је данас да ће Косово и Метохија и енергетска безбедност земље бити приоритети рада будућег кабинета. Гостујући на Радиотелевизији Србије (РТС), Брнабић је оценила да ће… »
Премијерка: Свет на ивици трећег светског рата, приоритети Косово и енергетика
Н1 Инфо 29.08.2022
Премијерка Ана Брнабић рекла је за РТС да то што је бирана три пута за премијерку огромна част и одговорност и да очекује нови тим до краја септембра. Највише ме мучи питање Косова и Метохије, а приоритет је и енергетика, што… »
"Биће ми лако да напишем експозе": Брнабић: Јасни су циљеви - приоритет су КиМ и енергетика
Блиц 29.08.2022
Премијерка Ана Брнабић рекла је за РТС да то што је бирана три пута за премијерку огромна част и одговорност и да очекује нови тим до краја септембра Највише ме мучи питање Косова и Метохије, а приоритет је и енергетика, што… »
Брнабић: Свет је на ивици трећег светског рата, Косово и енергетика приоритети
Нова 29.08.2022
Премијерка Ана Брнабић рекла је за РТС да то што је бирана три пута за премијерку огромна част и одговорност. Највише ме мучи питање Косова и Метохије, а приоритет је и енергетика, што представља питање националне безбедности… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 3 сатајош 26 повезаних

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
BBC News пре 1 сатјош 41 повезана

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Глас Зајечара пре 2 сатајош 2 повезане

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 29 минутајош 22 повезане