Povezane vesti
Brnabić kaže da će joj biti lako da napiše ekspoze: Jasni su ciljevi, prioritet KiM i energetika
Telegraf 29.08.2022
Najviše me muči pitanje Kosova i Metohije, a prioritet je i energetika, što predstavlja pitanje nacionalne bezbednosti, rekla je premijerka. Na čelu sedamnaeste srpske Vlade od uvođenja višestranačja biće Ana Brnabić, kojoj će to, ukoliko je Skupština… »
Čitajte u “Vestima”: Vlada s vizijom
Vesti online 29.08.2022
Nova Vlada Srbije biće vlada kontinuiteta, a njen najveći fokus mir i stabilnost, Kosovo i Metohija i energetika, izjavila je mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić, kojoj je to treći premijerski mandat. Opširnije čitajte u sutrašnjem izdanju… »
Brnabić: Kosovo i Metohija i energetska bezbednost prioriteti nove Vlade
Novi magazin 29.08.2022
Mandatarka za sastav Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će Kosovo i Metohija i energetska bezbednost zemlje biti prioriteti rada budućeg kabineta. Gostujući na Radioteleviziji Srbije (RTS), Brnabić je ocenila da će nova vlada biti vlada… »
Premijerka: Svet na ivici trećeg svetskog rata, prioriteti Kosovo i energetika
N1 Info 29.08.2022
Premijerka Ana Brnabić rekla je za RTS da to što je birana tri puta za premijerku ogromna čast i odgovornost i da očekuje novi tim do kraja septembra. Najviše me muči pitanje Kosova i Metohije, a prioritet je i energetika, što predstavlja pitanje… »
"Biće mi lako da napišem ekspoze": Brnabić: Jasni su ciljevi - prioritet su KiM i energetika
Blic 29.08.2022
Premijerka Ana Brnabić rekla je za RTS da to što je birana tri puta za premijerku ogromna čast i odgovornost i da očekuje novi tim do kraja septembra Najviše me muči pitanje Kosova i Metohije, a prioritet je i energetika, što predstavlja pitanje… »
Brnabić: Svet je na ivici trećeg svetskog rata, Kosovo i energetika prioriteti
Nova 29.08.2022
Premijerka Ana Brnabić rekla je za RTS da to što je birana tri puta za premijerku ogromna čast i odgovornost. Najviše me muči pitanje Кosova i Metohije, a prioritet je i energetika, što predstavlja pitanje nacionalne bezbednosti, rekla je premijerka… »
Vesti dana »
Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice
Serbian News Media pre 30 minutajoš 27 povezanih
(Video) Nevreme uništilo sve po selima kod Subotice! Grad napravio ozbiljnu štetu na usevima, ulice pod vodom: "Sve je izlupao"
Blic pre 30 minutajoš 90 povezanih
Petorica Srba pred sudom u Prištini zbog navodnog ratnog zločina; Kancelarija za KiM: "Nastavak pritiska"
B92 pre 3 satajoš 38 povezanih
Lučki kapetan o nesreći kod Šolte: Ovo nisam vidio u 30 godina karijere
SEEbiz pre 2 satajoš 29 povezanih