Povezane vesti
Pevač prokockao dva stana u Beogradu: Isplivali šok detalji: Pozajmljivao novac, a evo zbog čega su ga privodili
Blic 29.08.2022
Pevač Nikola Grujić Gruja i bivši učesnik "Zadruge 5", otvoreno je govorio o svom životu, kocki zbog koje je izgubio mnogo novca, ali i odnosu sa ljubavnicom Milanom Mimom Šarac koja ga je koštala braka. (VIDEO) NIKOLA GRUJIĆ GRUJA BIOGRAFIJA… »
Bivši zadrugar prokockao 2 stana u Beogradu! Isplivali šok detalji o Gruji - uzimao novac od njih, a zbog ovoga ga i…
Kurir 29.08.2022
Bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja na početku "Zadruge 5" predstavio se kao pevač, suprug i brižni otac dve devojčice, ali je zbog turbulentne veze sa Milanom Mimom Šarac finale rijalitija dočekao kao ostavljeni preljubnik. Gruja je sada otvoreno… »
Prokockao sam dva stana u Beogradu: Prevario ženu pred kamerama i priznao - Osilio sam se kada sam počeo da uzimam pare!
Mondo 29.08.2022
Gruja je otvoreno govorio o svom životu, kocki zbog koje je izgubio mnogo novca, ali i o odnosu sa Mimom. Gruja je otvoreno govorio o svom životu, kocki zbog koje je izgubio mnogo novca, ali i o odnosu sa Mimom Nikola Grujić Gruja na početku Zadruge 5… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 41 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 47 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 36 minutajoš 10 povezanih