Povezane vesti
Pevač prokockao dva stana u Beogradu: Isplivali šok detalji: Pozajmljivao novac, a evo zbog čega su ga privodili
Blic 29.08.2022
Pevač Nikola Grujić Gruja i bivši učesnik "Zadruge 5", otvoreno je govorio o svom životu, kocki zbog koje je izgubio mnogo novca, ali i odnosu sa ljubavnicom Milanom Mimom Šarac koja ga je koštala braka. (VIDEO) NIKOLA GRUJIĆ GRUJA BIOGRAFIJA Ušao u… »
Bivši zadrugar prokockao 2 stana u Beogradu! Isplivali šok detalji o Gruji - uzimao novac od njih, a zbog ovoga ga i privodili!…
Kurir 29.08.2022
Bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja na početku "Zadruge 5" predstavio se kao pevač, suprug i brižni otac dve devojčice, ali je zbog turbulentne veze sa Milanom Mimom Šarac finale rijalitija dočekao kao ostavljeni preljubnik. Gruja je sada otvoreno govorio… »
Prokockao sam dva stana u Beogradu: Prevario ženu pred kamerama i priznao - Osilio sam se kada sam počeo da uzimam pare!
Mondo 29.08.2022
Gruja je otvoreno govorio o svom životu, kocki zbog koje je izgubio mnogo novca, ali i o odnosu sa Mimom. Gruja je otvoreno govorio o svom životu, kocki zbog koje je izgubio mnogo novca, ali i o odnosu sa Mimom Nikola Grujić Gruja na početku Zadruge 5… »
Vesti dana »

Poznat Novakov rival u trećem kolu US opena, Đoković protiv njega igra perfektno!
Sportske.net pre 35 minutajoš 30 povezanih

Danas Velika Gospojina, jedan od najvećih hrišćanskih praznika posvećen Bogorodici
Euronews pre 40 minutajoš 17 povezanih

Sukob demonstranata i Policije u Novom Sadu: Jedna osoba ostala bez sluha
Vreme pre 35 minutajoš 7 povezanih

Mali o ekonomskim merama: Vlada danas donosi uredbu o ograničavanju marži; Minimalac ide 550 evra
B92 pre 30 minutajoš 10 povezanih