Povezane vesti
Produžen kovid pogađa 30 odsto pacijenata koji su preležali infekciju: Na ove simptome se najviše žale
Telegraf 29.08.2022
Tokom lečenja pacijenata sa produženim kovidom uporedo se rade i studije, kojima lekari pokušavaju da utvrde kako virus izaziva ovakve tegobe kod pacijenata i da li bi to moglo da se prevenira. Infektolog prof. dr Vilijam Šafner sa Vanderbilt… »
Produženi kovid se javlja kod trećine koji su preležali infekciju: Bolovi u zglobovima, magla u glavi, ali i na ove simptome…
Blic 29.08.2022
Širom sveta hiljade pacijenata koji pate od postkovid simptoma apeluju na vlade država za više pomoći zbog produženih simptoma kovid infekcije. Neke studije pokazuju da "dugi kovid" pogađa oko 30 odsto ljudi koji su preležali infekciju. Infektolog prof… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 24 minutajoš 61 povezana

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 7 satijoš 20 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Zborovi građana Zrenjanina pozivaju na protest u SUBOTU! “Zrenjanin pripada slobodnim građanima!” PROTEST, 13.09.2025 17:30h
Volim Zrenjanin pre 7 satijoš 16 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane