Повезане вести

Ево шта пише у пресуди мушкарцу који је претио јеремићки: Један детаљ је од кључне важности за водитељку

Ево шта пише у пресуди мушкарцу који је претио јеремићки: Један детаљ је од кључне важности за водитељку

Курир 29.08.2022
Мушкарац С.М, који је претио водитељки Јовани Јеремић, склопио је са Првим основнимм јавним тужилаштвом у Београду споразум о признању кривичног дела угрожавање сигурности на основу ког је осуђен на шест месеци кућног затвора… »
"Бојим се да ми нешто није подметнуто под ауто": Јована Јеремић о младићу који јој је претио: "Он је изманипулисан, знам ко су…

"Бојим се да ми нешто није подметнуто под ауто": Јована Јеремић о младићу који јој је претио: "Он је изманипулисан, знам ко су…

Блиц 29.08.2022
Водитељка Јована Јеремић саслушана је данас у Првом основном тужилаштву, поводом претњи које су стизале на њен телефон док је била са ћерком на одмору у Црној Гори. Јована се обратила окупљеним новинарским екипама након… »
Јована Јеремић задовољна исходом суђења: Поткачила и Мају Маринковић: "Доказала сам да нисам сама себи слала претње, кривац…

Јована Јеремић задовољна исходом суђења: Поткачила и Мају Маринковић: "Доказала сам да нисам сама себи слала претње, кривац…

Блиц 29.08.2022
Водитељка Јована Јеремић саслушана је данас у Првом основном тужилаштву, поводом претњи које су стизале на њен телефон док је била са ћерком на одмору у Црној Гори. Полиција је након њене кривичне пријаве саслушала С. М. из… »
Јована Јеремић стигла у тужилаштво: Испитују је због претњи смрћу које је добијала!

Јована Јеремић стигла у тужилаштво: Испитују је због претњи смрћу које је добијала!

Мондо 29.08.2022
У Првом основном јавном тужилаштву почело је саслушање новинарке Јоване Јеремић. У Првом основном јавном тужилаштву почело је саслушање новинарке Јоване Јеремић. С. М. из Апатина који је слао претеће поруке новинарки Јовани… »
Мушкарцу који је претио јовани 6 месеци кућног затвора Јермићка задовољна пресудом: Доказала сам да нисам себи слала претње!…

Мушкарцу који је претио јовани 6 месеци кућног затвора Јермићка задовољна пресудом: Доказала сам да нисам себи слала претње!…

Курир 29.08.2022
Јована Јеремић каже да је задовољна како је завршен процес са човеком који јој је претио. Водитељка истича да је Тужиластво закључио случај његовим признањем. - Управо сам завршила своје саслушање у тужилаштву. Осумњичени… »
Водитељка на испитивању поводом претњи које је добила

Водитељка на испитивању поводом претњи које је добила

Нова 29.08.2022
У Првом основном јавном тужилаштву почело је саслушање новинарке Јоване Јеремић поводом претњи које је добијала од С. М. из Апатина. Осумњичени је раније саслушан данас у тужилаштву и он је негирао да је слао поруке новинарки… »
Почело испитивање новинарке Јоване Јеремић: Добијала претеће поруке од "Беливуковог човека"

Почело испитивање новинарке Јоване Јеремић: Добијала претеће поруке од "Беливуковог човека"

Телеграф 29.08.2022
"Уништићемо те из принципа, јер са нама је увек Невоља. Мислиш да, ако је Веља пао, нисмо поделили позиције? Купи карту из Србије у једном правцу или ће у супротном јести жито на твојој сахрани" У Првом основном јавном… »

Вести дана »