Povezane vesti
Još jedno trovanje brašnom u Nišu: Muškarac jeo istu namirnicu kao porodica koja je završila na toksikologiji
Mondo 29.08.2022
Još jedan muškarac otrovao se atropinom u Nišu. Još jedan muškarac otrovao se atropinom u Nišu. Nakon što se 17. avgusta desilo trovanje oca i dvoje dece starih tri i šest godina atropinom, pošto su jeli kačamak od heljdinog brašna, u Nišu je zabeležen… »
Slučaj trovanja brašnom u Nišu: Bolnici se javio muškarac sa simptomima
Nova 29.08.2022
Niški Univerzitetsko klinički centar saopštio je da se 23. avgusta Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma javio muškarac star 42 godine koji je, prema njegovim rečima, nakon vesti o nedavnom trovanju porodice iz Niša heljdinim… »
Još jedno trovanje atropinom u Nišu: Čovek se sam javio lekaru kada je čuo vest o sumnjivom heljdinom brašnu
Telegraf 29.08.2022
I sam je, kako je istakao, česti konzument pomenute namirnice. Niški Univerzitetsko klinički centar saopštio je da se 23. avgusta Klinici za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma javio muškarac star 42 godine koji je, kako navode, nakon vesti… »
Vesti dana »

Novak progovorio o temi koja interesuje celu Srbiju! Tvrdi da žulj na nozi nije problem, ali jedna druga stvar ga mnogo brine - Srbin otvorio dušu na US Openu!
Kurir pre 17 minutajoš 27 povezanih

US open: Odličan start Novaka Đokovića u Njujorku i trijumf u tri seta
Danas pre 27 minutajoš 34 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Napad dronova na grad Sumi, Ruski PVO oborili 21 ukrajinski dron iznad ruskih regiona
Euronews pre 36 minutajoš 11 povezanih

"Pomodrela su mi usta Kada sam saznala da je sa njom" Ana Nikolić prvi put o Raletovoj aferi sa pevačicom
Alo pre 17 minutajoš 11 povezanih