Povezane vesti
Balaševićeva ćerka iznela zanimljivosti o čuvenim Đoletovim hitovima: Jednog gospodina je izdvojila
Telegraf 29.08.2022
U pitanju su pesme "Svirajte mi "Jesen stiže, dunjo moja"" i "Priča o Vasi Ladačkom" Đorđe Balašević je tokom svoje bogate muzičke karijere objavio veliki broj pesama koji su postali hitovi. Poput "Jesen stiže, dunjo moja"" i "Priča o Vasi Ladačkom"… »
Jesen stiže dunjo moja napisao kada je imao 19 godina: Beba Balašević o kultnim pesmama - "Vasa Ladački im bio dosadan"
Mondo 29.08.2022
Ćerka Đoleta Balaševića otkrila kako su nastale kultne pesme. Ćerka Đoleta Balaševića otkrila kako su nastale kultne pesme Ćerka Đorđa Balaševića Beba Balašević, objavila je na svom Fejsbuk profilu status u kom je otkrila nepoznate detalje pesme ''Jesen… »
Vesti dana »
Srbiju pogađa vrhunac toplotnog talasa: Danas i sutra do 40 stepeni, RHMZ upozorava na opasnost po zdravlje
NIN pre 38 minutajoš 23 povezane
Đedović Handanović sa predstavnicima NIS i UNKS: Snabdevanje naftnim derivatima izazovno zbog niskog vodostaja Dunava
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 14 povezanih
uživo Kriza ulazi u novu fazu: Otvoren Ormuski moreuz, ali Vašington i Teheran još bez konačnog sporazuma
NIN pre 43 minutajoš 16 povezanih
Broj poginulih u ruskom napadu na Kijev porastao na 14, povređeno 27 osoba
NIN pre 13 minutajoš 16 povezanih
Na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila čekaju sat vremena na izlaz
Euronews pre 1 satjoš 6 povezanih