Povezane vesti
Balaševićeva ćerka iznela zanimljivosti o čuvenim Đoletovim hitovima: Jednog gospodina je izdvojila
Telegraf 29.08.2022
U pitanju su pesme "Svirajte mi "Jesen stiže, dunjo moja"" i "Priča o Vasi Ladačkom" Đorđe Balašević je tokom svoje bogate muzičke karijere objavio veliki broj pesama koji su postali hitovi. Poput "Jesen stiže, dunjo moja"" i "Priča o Vasi… »
Jesen stiže dunjo moja napisao kada je imao 19 godina: Beba Balašević o kultnim pesmama - "Vasa Ladački im bio dosadan"
Mondo 29.08.2022
Ćerka Đoleta Balaševića otkrila kako su nastale kultne pesme. Ćerka Đoleta Balaševića otkrila kako su nastale kultne pesme Ćerka Đorđa Balaševića Beba Balašević, objavila je na svom Fejsbuk profilu status u kom je otkrila nepoznate detalje… »
Vesti dana »
Najmanje deset mrtvih u ruskom napadu na Ukrajinu, Bajden odobrio Kijevu korišćenje američkih raketa na Rusiju
BBC News pre 6 satijoš 18 povezanih
15. žrtva: Preminula jedna od teško povređenih u urušavanju nadstrešnice u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Libanske vlasti: Jedna osoba poginula i devet povređeno u izraelskom napadu na Bejrut
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Vučić danas sa predstavnikom Moskovske Patrijaršije, mitropolitom Antonijem
Telegraf pre 5 satijoš 2 povezane