Povezane vesti
Balaševićeva ćerka iznela zanimljivosti o čuvenim Đoletovim hitovima: Jednog gospodina je izdvojila
Telegraf 29.08.2022
U pitanju su pesme "Svirajte mi "Jesen stiže, dunjo moja"" i "Priča o Vasi Ladačkom" Đorđe Balašević je tokom svoje bogate muzičke karijere objavio veliki broj pesama koji su postali hitovi. Poput "Jesen stiže, dunjo moja"" i "Priča o Vasi Ladačkom"… »
Jesen stiže dunjo moja napisao kada je imao 19 godina: Beba Balašević o kultnim pesmama - "Vasa Ladački im bio dosadan"
Mondo 29.08.2022
Ćerka Đoleta Balaševića otkrila kako su nastale kultne pesme. Ćerka Đoleta Balaševića otkrila kako su nastale kultne pesme Ćerka Đorđa Balaševića Beba Balašević, objavila je na svom Fejsbuk profilu status u kom je otkrila nepoznate detalje pesme ''Jesen… »
Vesti dana »
Epilog tuče maloletnika u Smederevu: Dvojica povređena, trojica privedena
Nova pre 8 minutajoš 36 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Uvodi se oznaka za domaće proizvode „100 odsto iz Srbije“ i ograničava uvoz mleka
Nova ekonomija pre 1 satjoš 27 povezanih
Danijel Apostolović o sastanku sa evropskim zvaničnikom: Moramo biti realističniji
Danas pre 1 satjoš 26 povezanih
Snežana Đurišić pevala "Vidovdan" usred Zagreba, a sad progovorila o krivičnim prijavama: "Žao mi je, to je moje"
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih