Повезане вести

Шок фотке адактарових! Бог обрва и његова супруга непрепознатљиви - Другачије очи, зуби, без филера... Горе мреже

Шок фотке адактарових! Бог обрва и његова супруга непрепознатљиви - Другачије очи, зуби, без филера... Горе мреже

Мондо 29.08.2022
Након прве епизоде новог ријалитија Адактарови су постали породица о којој се највише прича у Србији. Након прве епизоде новог ријалитија Адактарови су постали породица о којој се највише прича у Србији. Чини се да јавност жели… »
Урађени зуби, мачије очи, филери... Адам и Анџела Адактар изгледали другачије пре него што су постали славни, испливале шок…

Урађени зуби, мачије очи, филери... Адам и Анџела Адактар изгледали другачије пре него што су постали славни, испливале шок…

Курир 29.08.2022
Бура око Адама Адактара, његове породице као и њиховог ријалити програма се не стишава. Чини се да јавност жели што пре да сазна све што је могуће о овој необичној породици, а поготово о самопрозваном " Богу обрва". У очима… »
"Каква обер сељанчура" - Супруга Адама Адактара разбеснела твитераше, па одбрусила: "Ја сам жена бога, не фудбалера"

"Каква обер сељанчура" - Супруга Адама Адактара разбеснела твитераше, па одбрусила: "Ја сам жена бога, не фудбалера"

Мондо 29.08.2022
Супруга Адама Адактара направила је праву пометњу на мрежама, а онда је уследио и њен хит коментар. Супруга Адама Адактара направила је праву пометњу на мрежама, а онда је уследио и њен хит коментар. Породица Адактар, на… »
"Ја сам жена бога, а не фудбалера": Анџела Адактар изазвала гнев својим потезом: Због фотке бебе у колима настао хаос!

"Ја сам жена бога, а не фудбалера": Анџела Адактар изазвала гнев својим потезом: Због фотке бебе у колима настао хаос!

Блиц 29.08.2022
Породица Адактар је постала позната по луксузном стилу живота, који приказују на друштвеним мрежама, као и по Адамовом ексцентричном понашању. ХВАЛИ СЕ ЛУКСУЗОМ, А РАЧУН МУ У БЛОКАДИ Сви су мислили да је Адактар МИЛИОНЕР, а ево… »

Вести дана »