Povezane vesti
Šok fotke adaktarovih! Bog obrva i njegova supruga neprepoznatljivi - Drugačije oči, zubi, bez filera... Gore mreže
Mondo 29.08.2022
Nakon prve epizode novog rijalitija Adaktarovi su postali porodica o kojoj se najviše priča u Srbiji. Nakon prve epizode novog rijalitija Adaktarovi su postali porodica o kojoj se najviše priča u Srbiji. Čini se da javnost želi što pre da sazna sve… »
"Kakva ober seljančura" - Supruga Adama Adaktara razbesnela tviteraše, pa odbrusila: "Ja sam žena boga, ne fudbalera"
Mondo 29.08.2022
Supruga Adama Adaktara napravila je pravu pometnju na mrežama, a onda je usledio i njen hit komentar. Supruga Adama Adaktara napravila je pravu pometnju na mrežama, a onda je usledio i njen hit komentar. Porodica Adaktar, na čijem čelu se nalazi Adam… »
Urađeni zubi, mačije oči, fileri... Adam i Andžela Adaktar izgledali drugačije pre nego što su postali slavni, isplivale…
Kurir 29.08.2022
Bura oko Adama Adaktara, njegove porodice kao i njihovog rijaliti programa se ne stišava. Čini se da javnost želi što pre da sazna sve što je moguće o ovoj neobičnoj porodici, a pogotovo o samoprozvanom " Bogu obrva". U očima ljudi, Adam živi… »
"Ja sam žena boga, a ne fudbalera": Andžela Adaktar izazvala gnev svojim potezom: Zbog fotke bebe u kolima nastao haos!
Blic 29.08.2022
Porodica Adaktar je postala poznata po luksuznom stilu života, koji prikazuju na društvenim mrežama, kao i po Adamovom ekscentričnom ponašanju. HVALI SE LUKSUZOM, A RAČUN MU U BLOKADI Svi su mislili da je Adaktar MILIONER, a evo koliko zarađuje… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
BLOG UŽIVO Ana Brnabić viče „nikada nas nećete pobediti“, a onda poslanici vlasti napuštaju salu: Posle tuče potpuno blokiran rad Skupštine Srbije
Nova pre 26 minutajoš 146 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Nedeljnik pre 2 satajoš 26 povezanih