Povezane vesti
Prevarila me je s bivšom i upravo pravi skandal! Matoroj devojka napravila pakao - "Krile su vezu, desio se haos"
Mondo 29.08.2022
Jovana Tomić Matora našla se u problemu kada je saznala da ju je devojka s kojom je trebalo da uđe u Zadrugu 6 prevarila. Jovana Tomić Matora našla se u problemu kada je saznala da ju je devojka s kojom je trebalo da uđe u Zadrugu 6 prevarila… »
Jovana Tomić u problemu! Matora za Kurir: Bivša devojka me prevarila i sad mi pravi pakao od života! Haos pred ulazak u…
Kurir 29.08.2022
Jovana Tomić Matora proživljava pravi pakao zbog devojke Zorane Lazarević sa kojom je trabala da uđe u Zadrugu 6. Međutim, njena partnerka, je kako tvrdi, prevarila sa drugom devojkom i sada je nastao haos jer odbija da uđe u rijaliti: - Pre pet… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
Prosvetari premijeru: Da li Vi hoćete da se mi naljutimo, pa da drugo polugodište ne počne na vreme
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih