Povezane vesti
Prevarila me je s bivšom i upravo pravi skandal! Matoroj devojka napravila pakao - "Krile su vezu, desio se haos"
Mondo 29.08.2022
Jovana Tomić Matora našla se u problemu kada je saznala da ju je devojka s kojom je trebalo da uđe u Zadrugu 6 prevarila. Jovana Tomić Matora našla se u problemu kada je saznala da ju je devojka s kojom je trebalo da uđe u Zadrugu 6 prevarila. Bivša i… »
Jovana Tomić u problemu! Matora za Kurir: Bivša devojka me prevarila i sad mi pravi pakao od života! Haos pred ulazak u Zadrugu…
Kurir 29.08.2022
Jovana Tomić Matora proživljava pravi pakao zbog devojke Zorane Lazarević sa kojom je trabala da uđe u Zadrugu 6. Međutim, njena partnerka, je kako tvrdi, prevarila sa drugom devojkom i sada je nastao haos jer odbija da uđe u rijaliti: - Pre pet dana mi… »
Vesti dana »

Snažan zemljotres jačine 8,8 stepeni pogodio Rusiju i izazvao cunami: Japan i Havaji naredili evakuaciju
Insajder pre 15 minutajoš 45 povezanih

(Mape) sledi novo naglo pogoršanje vremena i nepogode! Sve do ovog datuma bez letnje vreline, a onda se spremite za toplotni udar koji će potrajati
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih

SPC i vernici obeležavaju praznik Svete velikomučenice Marine poznate kao Ognjena Marija
Sputnik pre 55 minutajoš 8 povezanih