Повезане вести
Кулибали: "Само најлепше сам чуо о Звезди"
Спортске.нет 29.08.2022
Ново појачање Црвене звезде јесте Калифа Кулибали, нападач из Малија који има 31 годину. "Драго ми је што сам овде. Звезда и Београд су веома интересантни за мене. Познајем Букарија (Осман), играли смо заједно прошле сезоне, и… »
Звезда представила Кулибалија: Пратио сам клуб и раније…
Спорт клуб 29.08.2022
Фудбалски репрезентативац Малија Калифа Кулибали представљен је као ново појачање Црвене звезде. Кулибали (31) игра на позицији нападача, а са црвено-белима је потписао уговор до краја сезоне, уз могућност продужетка на још… »
Мркела о новом шпицу: Висок, изузетно сналажљив у противничком шеснаестерцу, игра главом, са обе ноге... (видео)
Спортски журнал 29.08.2022
Одлуке доносимо у односу на захтеве које постављамо пред нас, а они су увек највиши. Фудбалски репрезентативац Малија Калифа Кулибали (31) потписао је уговор до краја сезоне са Црвеном звездом. Спортски директор Митар Мркела је… »
Ево како је звезда одабрала Кулибалија: Митар Мркела представио новог шпица - Хтели смо нападача као Павкова!
Мондо 29.08.2022
Калифа Кулибали званично је постао играч Црвене звезде, а представио га је спортски директор клуба Митар Мркела. Калифа Кулибали званично је постао играч Црвене звезде, а представио га је спортски директор клуба Митар Мркела… »
Кулибали: ‘Букари ме је убедио да дођем у Звезду! Драго ми је да играм за клуб са оваквом историјом!’ (фото)
Хот спорт 29.08.2022
Репрезентативац Малија потписао за Звезду! Баш како је и најављивано током претходних дана, доскорашњи нападач француског Нанта, Калифа Кулибали, нови је фудбалер Црвене звезде. Снажни репрезентативац Малија, висок 197цм… »
Калифа Кулибали стигао за вечити дерби : Букари ме убедио да дођем у Звезду
Еуроневс 29.08.2022
Калифа Кулибали, искусни 31-годишњи нападач Нанта ново је појачање Црвене звезде. Два дана пре дербија, репрезентативац Малија потписао је уговор са српским шампионом на годину плус годину и могао би да дебитује већ у 168… »
Бомба црвене Звезде пред вечити дерби: Бивши нападач Пари Сен Жермена на "Маракани" - потписано!
Мондо 29.08.2022
Црвена звезда појачала напад уочи гостовања Партизану. Дошао је високи центарфор Калифа Кулибали. Црвена звезда појачала напад уочи гостовања Партизану. Дошао је високи центарфор Калифа Кулибали. Црвена звезда је званично јача… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 7 минутајош 30 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима:"Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 2 повезане

Хитна помоћ: Мушкарац убијен у пуцњави у Београду на води, ухапшена две особе
НИН пре 21 минутајош 69 повезаних

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 56 минутајош 2 повезане

Дан уживо: Исток или Запад, гости Томас Кантримен и Дејан Шошкић
Н1 Инфо пре 55 минутајош 11 повезаних