Povezane vesti
Mrkić: Verujem u ekipu, možemo protiv Vojvodine
Sport klub 29.08.2022
Trener Radničkog iz Niša Saša Mrkić rekao je da veruje u svoju ekipu i da ukoliko budu igrali kao u prethodne dve utakmice mogu da se suprotstave Vojvodini. „Ipak, kao što sam pričao i prethodnih dana, mnogo verujem u ono što radimo. Postigli smo… »
Nišlije stižu na ‘karađorđe’: Rastavac prvi put protiv Radničkog!
Hot sport 29.08.2022
Mrkić očekuje uzbudljiv susret! Radnički sutra od 18.30 sati u Novom Sadu gostuje Vojvodini u devetom kolu Superlige Srbije. Tim iz Niša je 12. na tabeli sa osam bodova, dok je Vojvodina peta sa 13 bodova, uz meč manje. U Nišu je konferenciju za… »
"Stvaramo brdo prilika": U Nišu se nešto zanimljivo "kuva" - novi trener pokrenuo Radnički, imao šta da kaže i o Vojvodini
Večernje novosti 29.08.2022
RADNIČKI sutra od 18.30 sati u Novom Sadu gostuje Vojvodini u devetom kolu Mocart bet Superlige Srbije. FOTO: A. Ilić Radnički je 12. na tabeli sa osam bodova, dok je Vojvodina peta sa 13 bodova, uz meč manje. U Nišu je konferenciju za štampu… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane