Povezane vesti
Rata za kredit bila 50.000 dolara! Bane Bojanić ispričao mračnu stranu američkog sna, pokrenuo biznis pa ostao bez svega
Kurir 29.08.2022
Folker Bane Bojanić vratio se iz Amerike u Srbiju nakon punih 18 godina, a gostujući kod Ivana Gajića u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji otkrio je da život u Americi nije bio tako lak. Naime, folker je najpre otkrio da se prve dve godine… »
U SAD sam bankrotirao! Svadbe, kamioni i rate od 200.000 $! Bojanić se vratio u Srbiju i otkrio kako je ostao bez novca
Mondo 29.08.2022
Sin Miloša Bojanića nedavno se posle 18 godina vratio u Srbiju, a sada je za Kurir televiziju otkrio da mu život tamo nije bio lak. Sin Miloša Bojanića nedavno se posle 18 godina vratio u Srbiju, a sada je za Kurir televiziju otkrio da mu život tamo… »
Bane Bojanić ispričao mračnu stranu američkog sna, pokrenuo biznis, pa bankrotirao: "Napravio sam grešku, morao sam da se…
Blic 29.08.2022
Folker Bane Bojanić koji se nakon 18 godina vratio u Srbiju, otkrio je kakav je zapravo život u Americi. Naime, Bane je najpre otkrio da se prve dve godine boravka u Sjedinjenim državama bavio isključivo pevanjem, za šta je priznao da ima i svoje… »
Sin Miloša Bojanića o bankrotu: Rata za kredit mi je bila 200.000 dolara
Nova 29.08.2022
Progovorio o životu u Americi. Sin pevača Miloša Bojanića, folker Bane Bojanić, vratio se u Srbiju nakon što je 18 godina proveo u Americi. On je sada u emisiji „Puls Srbije“ priznao da se prve dve godina u Americi bavio samo pevanjem. "Ja sam… »
Vesti dana »
Ruske snage uništile 47 dronova u Rostovskoj, Belgorodskoj, Brjanskoj oblasti; IAEA: Tri nuklearne elektrane u Ukrajini smanjile proizvodnju
RTS pre 31 minutajoš 4 povezane
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
Radio 021 pre 31 minutajoš 3 povezane
Rat i mir na jugu Libana; Erdogan: Bajdenov apel za Gazu dolazi prekasno
RTS pre 31 minutajoš 5 povezanih