Povezane vesti
Vikao je i udarao me pesnicama u glavu: Saslušan radnik obezbeđenja koga je pretukao Tunišanin u Beogradu
Kurir 30.08.2022
Dragan J. (48) radnik obezbeđenja u jednom ugostiteljskom objektu u Beogradu pretučen je, a za napad je osuđen Tunižanin E.H.H. Strani državljanin ekspresno je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu osuđen na 6 meseci uslovno sa proverom na dve godine, a u… »
"Ušao je i odmah počeo da me udara pesnicama u glavu": Saslušan radnik obezbeđenja koga je pretukao Tunižanin
Telegraf 30.08.2022
Žrtva obesnog Tunižanina pravdao se policiji "da ne zna motiv ulaska muškarca u objekat nit razlog napad" Dragan J. (48) radnik obezbeđenja u jednom ugostiteljskom objektu u Beogradu pretučen je, a za napad je osuđen Tunižanin E.H.H. Strani državljanin… »
Vesti dana »
Simović: Zbog nestašice vode gradska vlast zaslužuje ozbiljnu reakciju građana, koja iz nekog razloga izostaje
Morava info pre 2 satajoš 57 povezanih
Novi Beograd u lošoj poziciji - gladović poručio: Radnički je dobio prve dve utakmice, ali mi se nećemo predati do kraja
Kurir pre 51 minutajoš 30 povezanih
Rusija tvrdi da je Ukrajina koristila rakete Storm Shadow u napadu na Sevastopolj
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 20 povezanih
ANEM: Projektno sufinansiranje – Alou i Informeru 58 miliona, Radoici 50 miliona na medijskim konkursima! Milioni za Alo, Informer...
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 17 povezanih