Povezane vesti
Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tuga za tobom je velika: Potresne reči misice kojoj je ubijen dečko na Pagu
Telegraf 30.08.2022
- Nema reči sa kojima mogu da opišem tugu koju osećam. Ćutim. Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tu si osećam te. Nisi me ostavio.. - objavila je Dragana. Bivša srpska misica Dragana Banić, koja je bila u društvu Gorana Vlaovića (38), kada je prošle… »
"Ćutim, gledam u nebo i znam DA ME vidiš, nisi ME ostavio": Misica se ponovo oglasila na društvenim mrežama posle likvidacije…
Blic 30.08.2022
Srpska misica Dragana Banić, devojka pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića (38), koji je likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj, oglasila se ponovo na svom Instagramu. - Nema reči sa kojima mogu da opišem tugu koju osećam. Ćutim. Gledam u… »
Vesti dana »

Protest ispred zgrade DUNP nakon izbacivanja studenata, prisutna i interventna jedinica
Euronews pre 21 minutajoš 57 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 40 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 3 povezane

SRCE: Posle brutalnog upada na DUNP Brnabić proglasila maskirane batinaše za „nadležnu instituciju“
Glas Šumadije pre 16 minutajoš 24 povezane