Povezane vesti
Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tuga za tobom je velika: Potresne reči misice kojoj je ubijen dečko na Pagu
Telegraf 30.08.2022
- Nema reči sa kojima mogu da opišem tugu koju osećam. Ćutim. Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tu si osećam te. Nisi me ostavio.. - objavila je Dragana. Bivša srpska misica Dragana Banić, koja je bila u društvu Gorana Vlaovića (38), kada je prošle… »
"Ćutim, gledam u nebo i znam DA ME vidiš, nisi ME ostavio": Misica se ponovo oglasila na društvenim mrežama posle likvidacije…
Blic 30.08.2022
Srpska misica Dragana Banić, devojka pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića (38), koji je likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj, oglasila se ponovo na svom Instagramu. - Nema reči sa kojima mogu da opišem tugu koju osećam. Ćutim. Gledam u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti u 18 časova kreću ka RTS: Traže da objavi snimak napada na građane danas ispred Pravnog fakulteta
Nova pre 25 minutajoš 64 povezane
Bogoljub Karić o kupovini NIS-a za BBC: 'Želimo da sačuvamo naša dobra'
BBC News pre 2 satajoš 38 povezanih
Ponoš (SRCE) o izbornim zakonima: Vlast ne unapređuje izborne uslove već ih unazađuje
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Hepatitis A otkriven u zamrznutom voću iz Požege: nadležne službe pokrenule kontrole
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 26 povezanih