Povezane vesti
Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tuga za tobom je velika: Potresne reči misice kojoj je ubijen dečko na Pagu
Telegraf 30.08.2022
- Nema reči sa kojima mogu da opišem tugu koju osećam. Ćutim. Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tu si osećam te. Nisi me ostavio.. - objavila je Dragana. Bivša srpska misica Dragana Banić, koja je bila u društvu Gorana Vlaovića (38), kada je… »
"Ćutim, gledam u nebo i znam DA ME vidiš, nisi ME ostavio": Misica se ponovo oglasila na društvenim mrežama posle…
Blic 30.08.2022
Srpska misica Dragana Banić, devojka pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića (38), koji je likvidiran ispred kluba na Pagu u Hrvatskoj, oglasila se ponovo na svom Instagramu. - Nema reči sa kojima mogu da opišem tugu koju osećam. Ćutim. Gledam… »
Vesti dana »

Vulin: Stručnjaci ruske Federalne službe bezbednosti utvrdiće istinu o upotrebi soničnog oružja; Đurić: Dolaze FBI i FSB
RTV pre 46 minutajoš 29 povezanih

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih

Nije počelo suđenje za napad na studente FDU, optuženi žele sporazume s tužilaštvom
N1 Info pre 54 minutajoš 15 povezanih

Moguće poplave i bujice! Opasnost od izlivanja najveća na ovim tokovima u našem regionu
Telegraf pre 52 minutajoš 16 povezanih