Povezane vesti
Sinančević: Dokazao sam da sam među najboljima na svetu
N1 Info 30.08.2022
Već tri godine sam među najboljim bacačima kugle na svetu, a srebrna medalja na Evropskom prvenstvu je kruna dosadašnjeg rada. Očekujem još bolje reuzultate narednih godina, poručio je srpski atletičar Armin Sinančević. Sinančević je prvak Balkana i… »
Sinančević puca od sampopuzdanja: Dokazao sam da sam jedan od boljih na svetu
Nova 30.08.2022
Najavio još bolje rezultate. Srpski atletičar Armin Sinančević u poslednje vreme osvajabrojne medalje, a osvrnuo se na sve uspehe. „Već tri godine sam među najboljim bacačima kugle na svetu, a srebrna medalja na Evropskom prvenstvu je kruna dosadašnjeg… »
Sinančević: Dokazao sam da sam među najboljima na svetu
Sport klub 30.08.2022
Već tri godine sam među najboljim bacačima kugle na svetu, a srebrna medalja na Evropskom prvenstvu je kruna dosadašnjeg rada. Očekujem još bolje reuzultate narednih godina, poručio je srpski atletičar Armin Sinančević. Sinančević je prvak Balkana i… »
Vesti dana »
Izlivanje Južne Morave izazvalo evakuaciju i prekide u saobraćaju u Vranju
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 9 povezanih
Sijarto: Mađarska traži obustavu finansijske pomoći EU Kijevu zbog korupcije - u Ukrajini postoji ratna mafija
N1 Info pre 26 minutajoš 24 povezane
Šoškić o NIS-u: Kao društvo nismo sposobni da kvalitetno gazdujemo državnom imovinom
Danas pre 12 minutajoš 18 povezanih
Umro Branislav Ivković: Nekadašnji visoki funkcioner SPS preminuo u 73. godini
Blic pre 57 minutajoš 22 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju 20. novembar 2025: Pretežno sunčano i toplije, kiša uveče na jugu i istoku
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 18 povezanih