Повезане вести
Брнабић о европрајду и свим горућим темама: Безбедност Србије ми је на првом месту, морам да мислим на све грађане
Србија данас 30.08.2022
Премијерка је гостовала у Јутарњем програму телевизије Пинк. Премијерка Србије и мандатарка за састав нове Владе Србије Ана Брнабић, истакла је за ''Ново јутро''на телевизији Пинк да се у Бечу 2016. године, на једном форуму… »
Јеремић позвао Ану Брнабић на ТВ дуел
Нова 30.08.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић позвао је актуелну премијерку и мандатарку за састав нове Владе Србије Ану Брнабић да се јавно суоче због њене изјаве да је он 2017. године тражио од СНС да га подржи у председничкој трци… »
Вук Јеремић позвао Ану Брнабић да се јавно суоче: „Поново бесрамно лаже о мени на телевизији“
Данас 30.08.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић позвао је мандатарку за састав нове Владе Ану Брнабић да се јавно суоче због њених тврдњи да се он 2017. године нудио да буде кандидат Српске напредне странке на председничким изборима… »
Јеремић: Брнабић поново бесрамно лаже, позивам је да се јавно суочимо
Н1 Инфо 30.08.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић позвао је мандатарку за састав нове Владе Ану Брнабић да се јавно суоче због њених тврдњи да се он 2017. године нудио да буде кандидат Српске напредне странке на председничким изборима… »
Брнабић: Јеремић и ја знамо истину, он лаже целу нацију
Нова 30.08.2022
Вук Јеремић и ја знамо да је истина да се 2017. године нудио да буде председнички кандидат Српске напредне странке, изјавила је за ТВ Пинк премијерка Ана Брнабић и оценила да је сада занимљиво гледати како један човек лаже целу… »
Брнабић: Вук Јеремић и ја знамо истину
Н1 Инфо 30.08.2022
Вук Јеремић и ја знамо да је истина да се 2017. године нудио да буде председнички кандидат Српске напредне странке, изјавила је за ТВ Пинк премијерка Ана Брнабић и оценила да је сада занимљиво гледати како један човек лаже целу… »
Брнабић: Јеремић и ја знамо да је истина да се 2017. године нудио да буде председнички кандидат СНС-а
Данас 30.08.2022
Вук Јеремић и ја знамо да је истина да се 2017. године нудио да буде председнички кандидат Српске напредне странке, изјавила је данас за ТВ Пинк премијерка Ана Брнабић и оценила да је сада занимљиво да гледати како један човек… »
Јеремић реаговао на изјаву Ане Брнабић да је тражио подршку напредњака
Нова 30.08.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић одговорио је на тврдње Ане Брнабић, премијерке Србије, да је тражио подршку од Српске напредне странке за кандидатуру на председничким изборима 2017. године. Говорећи о критикама Вука… »
Вести дана »
Метал из Ниша иде на Евровизију: Лавина победила на „Песми за Евровизију“
Глас југа пре 31 минутајош 26 повезаних
"Дошао је крај", брат Пелин се овим речима обратио свима после пораза у финалу, признао да ли је било поштено
Телеграф пре 6 сатијош 24 повезане
Званично - убијен Хамнеи; Иран узвратио ударац; Горео Блиски исток, свет стрепи од новог дана ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 4 сатијош 9 повезаних
На данашњи дан, 1. март: Завршен Други српско-турски рат, састао се први југословенски парламент...
Н1 Инфо пре 51 минутајош 4 повезане