Povezane vesti

"Vesna mi je umrla i ostavila mi ćerke da o njima brinem, ne znam kako ćemo bez nje": Suprug nastradale žene

"Vesna mi je umrla i ostavila mi ćerke da o njima brinem, ne znam kako ćemo bez nje": Suprug nastradale žene

Telegraf 30.08.2022
- One su mi jedine ostale, a ženu sam izgubio na pravdi Boga. Jedna ćerka ima 18, druga 21 godinu- kaže Radiša. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila kod Petrovca na Mlavi poginula je Vesna Ž. (39), a njene dve ćerke koje imaju 18… »
„Kad sam video auto pitao sam da li je iko živ“: Muž žene stradale kod Petrovca

„Kad sam video auto pitao sam da li je iko živ“: Muž žene stradale kod Petrovca

Nova 30.08.2022
Radiša Ž. čija je supruga Vesna poginula, a dve ćerke teško povređene u stravičnoj nesreći kod Petrovca na Mlavi kada je kamionska prikolica samlela automobil u kome su se nalazile, opisao je za Nova.rs užas kroz koji je prošao. U stravičnoj… »
Kolima podletele pod kamion! Detalji užasa kod Petrovca na Mlavi: Majka poginula na mestu nesreće, ćerke teško povređene

Kolima podletele pod kamion! Detalji užasa kod Petrovca na Mlavi: Majka poginula na mestu nesreće, ćerke teško povređene

Blic 30.08.2022
Žena V. Ž. (39) nastradala je juče ujutru u saobraćajnoj nesreći kod Petrovca na Mlavi, dok su četiri devojke povređene kada je na njihov automobil naleteo kamion. Kako navode beogradski mediji, nesrećna žena vozila je svoje dve ćerke, stare 21… »
Kamion ih je vukao više od 70 metara: Suprug poginule Vesne o detaljima stravične saobraćajke, evo kako su povređene ćerke

Kamion ih je vukao više od 70 metara: Suprug poginule Vesne o detaljima stravične saobraćajke, evo kako su povređene ćerke

Kurir 30.08.2022
Vesna Ž. (39) je poginula, a njene dve ćerke od 21 i 18 godina teško su povređene u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Petrovca na Mlavi. Devojčice su prevezene u Beograd i zbrinute u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije… »

Vesti dana »