Повезане вести

”Хвала богу што сам заробљен”: Украјински војник о лошој организацији у Оружаним снагама Украјине (видео)

”Хвала богу што сам заробљен”: Украјински војник о лошој организацији у Оружаним снагама Украјине (видео)

Правда 30.08.2022
Заробљени украјински војник прича о лошој организацији у Оружаним снагама Украјине и каже како је разочаран што је био у служби. Опширније у видеу: Борци групе ”О” су обновили мост који су украјински нацисти дигли у ваздух током… »
И поред гранатирања: Борци групе ”о” обновили мост који су украјиски нацисти срушили током повлачења (видео)

И поред гранатирања: Борци групе ”о” обновили мост који су украјиски нацисти срушили током повлачења (видео)

Правда 30.08.2022
Борци групе ”О” су обновили мост који су украјински нацисти дигли у ваздух током повлачења. Рад бораца групе „О” био је компликован континуираним гранатирањем Оружаних снага Украјине. Захваљујући обављеном послу, било је… »
Језива исповест становнице лнр: ”Украјинска војска ми је убила ћерку” (видео)

Језива исповест становнице лнр: ”Украјинска војска ми је убила ћерку” (видео)

Правда 30.08.2022
Становница Луганске Народне Републике прича о својој трагедији приликом преношења посмртних остатака ћерке. Опширније у видеу: Снимак борбе руских падобранаца у Николајевској области погледајте ОВДЕ. Извор: спутникпортал.рс… »

Вести дана »