Повезане вести

"Све ШТО кажете ЈЕ ЛАЖ" Вучић одговорио новинарки Н1: Нећете ме натерати да будем непристојан (видео)

"Све ШТО кажете ЈЕ ЛАЖ" Вучић одговорио новинарки Н1: Нећете ме натерати да будем непристојан (видео)

Србија данас 30.08.2022
Председник је на питање новинарке Н1 о два минута снимка са наплатне рампе у Дољевцу рекао да је у том случају донета пресуда, да нико никога није слагао, и да нема никакав проблем са тим. - Ја вас молим, нађите све снимке… »
Где су два минута снимка из Дољевца? Шта председник каже данас, а шта је обећао

Где су два минута снимка из Дољевца? Шта председник каже данас, а шта је обећао

Н1 Инфо 30.08.2022
Шта је са два минута снимка несреће са наплатне рампе Дољевац? Питање је на које ни по завршетку судског поступка нема одговора, иако је председник Србије Александар Вучића пре три године рекао да је снимак видео и да је… »
Одговор Жаклине Таталовић на нападе које трпи на Вучићевим конференцијама

Одговор Жаклине Таталовић на нападе које трпи на Вучићевим конференцијама

Нова 30.08.2022
На најновијој конференцији за медије председника Србије Александра Вучића поново смо чули исто - напад на новинаре и новинарке Н1 телевизије, конкретно, напад на Жаклину Таталовић. Због чега? Због тога што је поставила питање… »
Адвокат Прелевић: Вучић прави циркус од трагедије код Дољевца

Адвокат Прелевић: Вучић прави циркус од трагедије код Дољевца

Данас 30.08.2022
Адвокат Божо Прелевић, бранилац породице Станике Глигоријевић, која је погинула на наплатној рампи Дољевац, и Мирјане Алексић, рођене Станикине сестре, поводом изјаве председника Србије Александра Вучића да “никада грађанима… »
Вучић: ”Никада нисам обећао грађанима цео снимак из Дољевца”

Вучић: ”Никада нисам обећао грађанима цео снимак из Дољевца”

Правда 30.08.2022
Председник Србије изјавио је данас да никада није обећао грађанима да ће имати прилике да виде комплетан снимак саобраћајне несреће на наплатној рампи код Дољевца, у којој је погинула Станика Глигоријевић, већ да је то понудио… »
„ЕуроПрајд неће да се одржи макар ме звао и Џозеф Бајден лично“ ВИДЕО

„ЕуроПрајд неће да се одржи макар ме звао и Џозеф Бајден лично“ ВИДЕО

Нова 30.08.2022
На напетој конференцији за медије председника Србије Александра Вучића која је, стандардно, више личила на ријалити шоу програм, испаљене су запаљиве популистичке изјаве које су се највише односиле на предстојећи ЕуроПрајд, за… »
Вучић: Никада нисам обећао грађанима цео снимак несреће из Дољевца

Вучић: Никада нисам обећао грађанима цео снимак несреће из Дољевца

Нова 30.08.2022
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да никада није обећао грађанима да ће имати прилике да виде комплетан снимак саобраћајне несреће на наплатној рампи код Дољевца, у којој је погинула Станика Глигоријевић, већ да је… »
Погледајте: Жаклина једним питањем успела да изнервира Вучића ВИДЕО

Погледајте: Жаклина једним питањем успела да изнервира Вучића ВИДЕО

Нова 30.08.2022
"Све што кажете је лаж. Лаж је да је возио Зоран Бабић", рекао је видно узнемирен председник Србије Александар Вучић, након што му је новинарка Н1 поставила питање у вези недостајућег снимка несреће са наплатне рампе Дољевац… »
Председник: Никада нисам обећао грађанима цео снимак несреће из Дољевца

Председник: Никада нисам обећао грађанима цео снимак несреће из Дољевца

Н1 Инфо 30.08.2022
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да никада није обећао грађанима да ће имати прилике да виде комплетан снимак саобраћајне несреће на наплатној рампи код Дољевца, у којој је погинула Станика Глигоријевић, већ да је… »
Вучић: Никада нисам обећао грађанима цео снимак из Дољевца

Вучић: Никада нисам обећао грађанима цео снимак из Дољевца

Бета 30.08.2022
Председник Србије изјавио је данас да никада није обећао градјанима да ће имати прилике да виде комплетан снимак саобраћајне несреће на наплатној рампи код Дољевца, у којој је погинула Станика Глигоријевић, већ да је то понудио… »

Вести дана »