Повезане вести
Око 7.500 деце до сада вакцинисано ХПВ вакцином о трошку државе
Радио 021 30.08.2022
РФЗО Србије саопштио је данас да је у последња три месеца, од када је омогућено вакцинисање ХПВ вакцином о трошку тог фонда око 7.500 деце вакцинисано барем једном дозом. Око 3.500 вакцинисане деце је, како је наведено, узраста… »
РФЗО: Око 7.500 деце примило ХПВ вакцину о трошку државе
Еуроневс 30.08.2022
У последња три месеца, од када је омогућено вакцинисање ХПВ вакцином о трошку Републичког фонда за здравствено осигурање (РФЗО), до сада је око 7.500 деце вакцинисано барем једном дозом. Најсавременијом деветовалентном ХПВ… »
Рфзо: Око 7.500 деце већ вакцинисано ХПВ вакцином о трошку државе
Телеграф 30.08.2022
Код деце до 14 године примењује се у две дозе, прва нулта доза, друга након шест месеци, а у случају три дозе (14 година и старији) прва нулта доза, друга након два месеца и трећа након шест месеци. У последња три месеца, од… »
РФЗО: Око 7.000 деце већ вакцинисано ХПВ вакцином о трошку државе
Инсајдер 30.08.2022
Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО) објавио је данас да је у последња три месеца, од када је омогућено вакцинисање ХПВ вакцином о трошку РФЗО, вакцинисано око 7.000 деце барем једном дозом деветовалнетне ХПВ… »
ХПВ вакцину у Србији примило 7.000 деце
Нова 30.08.2022
До сада је око 7.000 деце вакцинисано барем једном ХПВ вакцином о трошку Републичког фонда за здравствено осигурање, откако је пре три месеца омогућена вакцинација у земљи, саопштио је данас Фонд за здравствено осигурање. Како… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 11 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана