Повезане вести
Горица из Врчина решила да заради као сезонац у Пули: Никад нећу заборавити ту реакцију кад сам им рекла одакле долазим фото
Курир 30.08.2022
БЕОГРАД - Горица (29) из Врчина понела је на пут ка Хрватској један ранац, пуно воље и велики страх. Ушла је у аутобус и упутила се ка Пули упркос причама да ће је тамо неко "линчовати". Али како сама каже, жеља за променом је… »
Исповест Српкиње након живота у Хрватској: Рекла сам им одакле долазим и никад нећу заборавити ту реакцију
Телеграф 30.08.2022
Већина мојих пријатеља била је у некој држави на сезонском раду. Ја сам решила да пробам у Пули. Горица Киковић (29) из Врчина понела је на пут ка Хрватској један ранац, пуно воље и велики страх. Ушла је у аутобус и упутила се… »
Вести дана »

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 10 минутајош 1 повезана

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 25 минутајош 1 повезана

Само снажна војска гарант сигурности: Вучић најавио спектакуларни војни приказ 20. септембра
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана