Povezane vesti
Predsednik Hrvatske o aferi preprodaje Ininog plina teškoj milijardu kuna
Novi magazin 30.08.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ocenio je danas povodom afere preprodaje Ininog plina, teškoj najmanje milijardu kuna, da se u energetskom sektoru ništa ne dogadja bez učešća i znanja vlade. "Već dosadašnja javno mi dostupna saznanja dovoljna su da… »
Afera nad aferama trese Hrvatsku
Politika 30.08.2022
U akciji koju su u subotu pokrenuli Uskok i policija, na meti istražnih organa našli su se direktor INA Damir Škugor, predsednik Hrvatske advokatske komore Josip Šurjak, njegov poslovni partner Goran Husić, Škugorov otac Dane, i predsednica uprave… »
Milanović o Ini: U energetskom sektoru se ništa ne dešava bez znanja Vlade
N1 Info 30.08.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ocenio je povodom afere preprodaje Ininog plina, teškoj najmanje milijardu kuna, da se u energetskom sektoru ništa ne događa bez učešća i znanja vlade. „Već dosadašnja javno mi dostupna saznanja dovoljna su da se… »
Vesti dana »

"Donalde, samo treba da tražiš": Čitač s usana otkrio detalje razgovora Putina i Trampa koje niko nije čuo: "Dajte mi insajdersku informaciju"
Blic pre 26 minutajoš 27 povezanih

Putin nije došao samo zbog Trampa: Klečao na grobovima na Aljasci, niko nije znao da će ovo uraditi
Mondo pre 6 minutajoš 62 povezane

Danas pretežno sunčano i sparno, na planinama popodne mogući pljuskovi
Glas Zapadne Srbije pre 21 minutajoš 22 povezane

"Orlići" u borbi za zlato: Evo kada i gde možete da gledate direktan prenos meča Srbija - Litvanija
Kurir pre 26 minutajoš 25 povezanih

Istorijski sastanak Trampa i Putina: Dvojica lidera kao stari znanci
Vreme pre 1 satjoš 14 povezanih