Повезане вести
Детаљи пожара у Земуну: Запалио се плин, један радник задобио опекотине ФОТО
Нова 30.08.2022
До пожара који је вечерас око 20 сати избио у Улици Лазе Јовановића у Земуну, дошло је највероватније након што се запалио плин који се уводи у тој улици. Радник који је изводио радове је повређен и задобио је опекотине по руци… »
Пожар у Земуну због цурења гаса: Евакуисани станари оближњих кућа ВИДЕО
Нова 30.08.2022
Нешто пре 20 сати вечерас у Земуну дошло је до цурења гаса, а потом и пожара. Како је потврђено за портал Нова.рс, евакуисани су станари две оближње куће. Несрећа се десила у нешто пре 20 часова у Улици Лазе Јовановића у… »
Пукла цев за гас у Земуну, па избио пожар: Ватрогасци и полиција на терену, евакуисани станари
Еуроневс 30.08.2022
У Земуну је вечерас око 20 сати дошло до пожара када је у току радова пукла цев за гас, потврђено је за Еуроневс Србија из МУП-а. Како је прецизирано, дошло је до цурења гаса, након чега је избио пожар. Једна особа је… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 9 минутајош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана