Повезане вести

"Заслужио си више, брате": Јавио се Кристијано Пичини, овако је реаговао на одлазак Охија из Звезде

"Заслужио си више, брате": Јавио се Кристијано Пичини, овако је реаговао на одлазак Охија из Звезде

Вечерње новости 31.08.2022
НОРВЕШКИ фудбалер Охи Омоиџуанфо напустио је Црвену звезде после само шест месеци и појачао Брондби. Многи навијачи, али и бивши саиграчи не могу да се помире са одласком нападача. ФОТО: ФК Црвена звезда Овај 28-годишњак из… »
Брате мој, заслужио си више! "Шкартирани" играч Звезде се јавио Охију на Инстаграму: И он је љут због трансфера!

Брате мој, заслужио си више! "Шкартирани" играч Звезде се јавио Охију на Инстаграму: И он је љут због трансфера!

Мондо 31.08.2022
Кристијано Пичини и Охи Омоижуанфо су заједно стигли у Црвену звезду у јануару, али су након једне полусезоне обојица "отписани" на Маракани. Кристијано Пичини и Охи Омоижуанфо су заједно стигли у Црвену звезду у јануару, али су… »
Охи: Био сам непожељан, речено ми је да нађем нови клуб, није било проблема са Станковићем

Охи: Био сам непожељан, речено ми је да нађем нови клуб, није било проблема са Станковићем

Спортски журнал 31.08.2022
Заиста сам покушао да останем, али су већ одлучили да ме продају тако да нисам могао да урадим нешто друго. Доскорашњи нападач Црвене звезде Охи Омоијуанфо потписао је уговор са Брондбијем до 2025. године, а на друштвеним… »
Охијева порука 'други део': "Да је Милојевић дошао раније, сачувао би ме, осетио сам се непожељним"

Охијева порука 'други део': "Да је Милојевић дошао раније, сачувао би ме, осетио сам се непожељним"

Спортске.нет 31.08.2022
Норвешки нападач Охи Омоијуанфо открио је да је желео да остане у Црвеној звезди, али да је клуб по доласку Милоша Милојевића био у процесу довођења новог нападача. Охи је од јуче нови фудбалер Брондбија након што је у трансферу… »
Охи разочаран одласком из звезде: Нисам пожељан овде, напустио сам клуб у који сам се заљубио

Охи разочаран одласком из звезде: Нисам пожељан овде, напустио сам клуб у који сам се заљубио

Вечерње новости 30.08.2022
НОРВЕШКИ фудбалер Охи Омоиџуанфо напустио је Црвену звезду и каријеру наставио у данском Брондбију. Нападач се опростио од клуба и навијача. ФОТО: М. Вукадиновић Момак је прошле зиме стигао међу црвено-беле из Молдеа је на… »

Вести дана »