Повезане вести

Шесторица су ме претукла, нисам смео кући да идем! Марко Миљковић о великом инциденту - "Носио сам пиштољ са собом!"

Шесторица су ме претукла, нисам смео кући да идем! Марко Миљковић о великом инциденту - "Носио сам пиштољ са собом!"

Мондо 31.08.2022
Марко Миљковић у својој великој исповести за медије открио је да је у младости био веома несташан и проблематичан. Марко Миљковић у својој великој исповести за медије открио је да је у младости био веома несташан и… »
Исповест марка миљковића! Проговорио о инциденту: Шесторица су ме претукла, нисам смео кући да идем, од тад сам носио…

Исповест марка миљковића! Проговорио о инциденту: Шесторица су ме претукла, нисам смео кући да идем, од тад сам носио…

Курир 31.08.2022
Марко Миљковић, који је био "смрт за жене", коначно се смирио и води породичан живот. Ди-џеј из Бруса, а сада Јутјубер, пре годину дана се скрасио поред Луне Ђогани, са којом је добио ћерку Мију. Бивши учесник "Задруге" често… »
Шесторица су ме тукла, од тада носим пиштољ Велика исповест Марка Миљковић, ове детаље нико није знао, а сада је решио да…

Шесторица су ме тукла, од тада носим пиштољ Велика исповест Марка Миљковић, ове детаље нико није знао, а сада је решио да…

Ало 31.08.2022
Убрзо се заљубио у једну девојку из Београда, због које је напустио Брус и отишао да живи код ње. Марко Миљковић који је био "смрт за жене", коначно се смирио и води породичан живот. Наиме, Миљковић је ипак пристао да у… »

Вести дана »