Povezane vesti
Šestorica su me pretukla, nisam smeo kući da idem! Marko Miljković o velikom incidentu - "Nosio sam pištolj sa sobom!"
Mondo 31.08.2022
Marko Miljković u svojoj velikoj ispovesti za medije otkrio je da je u mladosti bio veoma nestašan i problematičan. Marko Miljković u svojoj velikoj ispovesti za medije otkrio je da je u mladosti bio veoma nestašan i problematičan. Marko Miljković već… »
Ispovest marka miljkovića! Progovorio o incidentu: Šestorica su me pretukla, nisam smeo kući da idem, od tad sam nosio…
Kurir 31.08.2022
Marko Miljković, koji je bio "smrt za žene", konačno se smirio i vodi porodičan život. Di-džej iz Brusa, a sada Jutjuber, pre godinu dana se skrasio pored Lune Đogani, sa kojom je dobio ćerku Miju. Bivši učesnik "Zadruge" često je u medijima, ali se o… »
Šestorica su me tukla, od tada nosim pištolj Velika ispovest Marka Miljković, ove detalje niko nije znao, a sada je rešio da…
Alo 31.08.2022
Ubrzo se zaljubio u jednu devojku iz Beograda, zbog koje je napustio Brus i otišao da živi kod nje. Marko Miljković koji je bio "smrt za žene", konačno se smirio i vodi porodičan život. Naime, Miljković je ipak pristao da u ispovesti otvori dušu i… »
Vesti dana »
"EU se ne sprema da Srbiji uskrati 1,5 milijardi evra", Brnabić reagovala na tvrdnje portala "Politiko" i na komentar evroposlanice: "Mogla bi da prestane da se meša u naša unutrašnja pitanja"
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
Ponovo se oglasio Tramp: "postoji samo još jedan razlog zašto su Iranci još uvek živi" Napeto uoči sutrašnjih pregovora, iranska vojska "drži prste na okidaču"!
Kurir pre 26 minutajoš 32 povezane
Reporter Insajdera na prelazu Batrovci: Koliko se čeka prvog dana pune primene EES sistema i šta kažu putnici? (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 72 povezane
CNN: Tramp imao "napet" razgovor sa Netanjahuom, pre zahteva za pregovore o Libanu
RTV pre 1 satjoš 38 povezanih