Повезане вести
"Алис ме је оставила када је пошла да створи империју": Бивши дечко открио истину о Адактаровима: "Знао сам да је способна за…
Блиц 31.08.2022
Адам Адактар, који себе назива "Богом обрва", пре него што је дошао у Београд и остварио своје снове, живео је у Чачку с мајком Бобаном, која је променила име у Алис, и сестром Викторијом. Заједно са њима живео је и тадашњи… »
Алис ме је оставила када је пошла да створи империју! Бивши дечко: Седам и по година сам живео са Бобаном, обновили смо…
Курир 31.08.2022
Адам Адактар одрастао је у Чачку с мајком Бобаном, која је променила име у Алис, и сестром Викторијом, о чему је Курир писао, а заједно са њима живео је и тадашњи Алисин дечко Мирослав Дамјановић Ћаја. Пронашли смо некадашњег… »
Вести дана »

Ко стоји иза пљачке века, погледајте како изгледају украдене драгоцености из Лувра Француска не може да им уђе у траг: На моторима однели непроцењиве предмете
Курир пре 9 минутајош 47 повезаних

Фудбалери Дубочице поражени у Новом Саду, играчи протестовали на старту утакмице
Југмедиа пре 1 сатјош 23 повезане

Милутин Видосављевић после победе Војводине над радничким: Желимо да наставимо у овом ритму
Дневник пре 2 сатајош 29 повезаних