Повезане вести

Специјалци лажне државе наоружани до зуба стигли на Јариње! Појачано и присуство Кфора - тензије расту

Специјалци лажне државе наоружани до зуба стигли на Јариње! Појачано и присуство Кфора - тензије расту

Србија данас 31.08.2022
Три хамера и неколико џипова са припадницима специјалних снага Косовске полиције под пуном ратном опремом, пре неколико минута, стигло је на нови пункт који се налази на мање од пола километра од административног прелаза… »
Ево какво је тренутно стање на Јарињу: Косовска полиција и Кфор у близини

Ево какво је тренутно стање на Јарињу: Косовска полиција и Кфор у близини

Србија данас 31.08.2022
Као и до сада на регистарске таблице на аутомобилима у оба правца лепе се беле налепнице. Ситуација на административном прелазу Јариње, неколико сати уочи почетка важења споразума о личним документима између Београда и Приштине… »
Ничу бетонски зидови и ровови за специјалце: Косовска полиција прави базу код Јариња - немир расте

Ничу бетонски зидови и ровови за специјалце: Косовска полиција прави базу код Јариња - немир расте

Спутник 31.08.2022
На северу српске покрајине, данас је примец́ен појачан број припадника Кфора и специјалних снага Косовске полиције. Велики број униформисаних специјалаца налази се на новом пункту који се налази око пола километра од… »
После Албанаца стигли и Американци! КФОР на два пункта, ево шта се тренутно дешава на северу КиМ!

После Албанаца стигли и Американци! КФОР на два пункта, ево шта се тренутно дешава на северу КиМ!

Ало 31.08.2022
На путним правцима на северу Косова и Метохије је појачан саобраћај, а видљиво је и веће присуство Кфора. Амерички припадници Кфора су стационирани на два пункта у општини Лепосавић. Десетак војника око оклопних возила… »
"Ми немамо куд" Срби са Косова имају велико поверење у Владу Србије - стигла снажна порука

"Ми немамо куд" Срби са Косова имају велико поверење у Владу Србије - стигла снажна порука

Србија данас 31.08.2022
Нове снаге специјалне полиције тзв. Косова и њихова крстарења путевима на северу Косова и Метохије уносе немир међу српско становништво, које има пуно поверење у државно руководство Србије. - Ми имамо велико поверење у Владу… »
Срби са севера Косова поручују Ми одавде немамо куд!

Срби са севера Косова поручују Ми одавде немамо куд!

Ало 31.08.2022
Нове снаге косовских полицајаца и њихова крстарења путевима на северу Косова и Метохије уносе немир међу српско становништво. Тензије су готово опипљиве, упркос постигнутом споразуму о личним документима и уверавања… »

Вести дана »