Повезане вести
Вечерас почиње такмичење за „Златног лава”
Политика 31.08.2022
Међу главним „тркачима” многа позната редитељска имена уз потпис „Нетфликса”, филм Душана Зорића и Матије Глушчевића у конкуренцији за најбоље дебитантско дело... 79. ВЕНЕЦИЈА Венеција, Лидо – Са „Белим шумом”, филмом у… »
„Зар да склонимо слике из музеја јер је Каравађо био убица“: Све о 79. Венецији
Нова 31.08.2022
Поново ћете чути вриштање на црвеном тепиху, порука је директора Венецијанског филмског фестивала Алберта Барбере, чије ће 79. издање вечерерас свечано бити отворено уручењем Златног лава за животно дело Катрин Денев и… »
Какав секс симбол, нисам то ја: Неуништива Катрин Денев искрена на Лиду
Нова 31.08.2022
Таква је радост добити ову престижну награду на Венецијанском фестивалу, који тако волим и на који дуго долазим, још од кад је "Лепотица дана" Луиса Буњуела својевремено добила Златног лава овде. Част ми је и што ми је приређен… »
Вечерас почиње 79. Међународни филмски фестивал у Венецији
Данас 31.08.2022
Међународни филмски фестивал (Мостра) почиње вечерас у Венецији, а за главу награду Златног лава ове године се такмиче 23 остварења. На 79. Мостри која траје до 10. септембра, биће приказан филм „Блонде“ о животу холивудске… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 21 минутајош 32 повезане
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 41 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних