Povezane vesti

Razvela se posle 10 godina i progovorila o udvaračima! Sanja Marinković o letnjim strasnim epizodama: "Oči su mi sijale"

Razvela se posle 10 godina i progovorila o udvaračima! Sanja Marinković o letnjim strasnim epizodama: "Oči su mi sijale"

Mondo 31.08.2022
Voditeljka Sanja Marinković ispričala je detalje iz svog emotivnog života i otkrila da uživa u pažnji suprotnog pola. Voditeljka Sanja Marinković ispričala je detalje iz svog emotivnog života i otkrila da uživa u pažnji suprotnog pola. Popularna… »
Sanja Marinković priznala: Ovog leta bilo je strasnih epizoda

Sanja Marinković priznala: Ovog leta bilo je strasnih epizoda

Nova 31.08.2022
Poznata voditeljka se nakon razvoda posvetila sinu Strahinji, ali ne nije zapostavila ni ljubavni život. Sanja Marinković je otkrila šta je ono što je osvaja kod muškaraca. „Nikada nisam verovala da sam posebna i drugačija zato što se bavim ovim… »
Sanja Marinković se razvela, a SAD priznala ko je osvojio njeno srce: Pale su plemkinje, što ne bih i ja! Novi ili stari…

Sanja Marinković se razvela, a SAD priznala ko je osvojio njeno srce: Pale su plemkinje, što ne bih i ja! Novi ili stari…

Kurir 31.08.2022
Voditeljka Sanja Marinković otkrila je detalje iz svog emotivnog života. Voditeljka se ostvarila u najbitnijoj ulozi za jednu ženu, ulozi majke svom Strahinji, a ono o čemu je nastavila da sanja jesu snovi o strasti i ljubavnom poletu. Iako je… »

Vesti dana »