Повезане вести
Бака Прасе открио због чега му Жељко Митровић дугује новац
Нова 31.08.2022
Богдан Илић поново се огласио на Инстаграму. Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, навео је у једном снимку да му Митровић дугује новац. Потом је Жељко Митровић одговорио на његове оптужбе, путем свог профила на Инстаграму. "У… »
Жељко Митровић заратио с Баком Прасетом: Јутјубер га оптужио да му дугује паре
Нова 31.08.2022
Жељко Митровић власник телевизије "Пинк" одговорио је на оптужбе Јутјубера. Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, навео је у снимку да му Митровић дугује новац: „Митровић може да п**** к****! Митровићу, масна ти коса, опери… »
"Шта прича ова будала?" - Бака Прасе жестоко узвратио Жељку Митровићу: "покрао ме је и још ми дугује паре"
Мондо 31.08.2022
Популарни јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе жестоко је узвратио власнику Пинк телевизије Жељку Митровићу. Популарни јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе жестоко је узвратио власнику Пинк телевизије Жељку… »
Када сахраним брата, бавићу се тобом - знаш да не заборављам! Жељко Митровић одговорио Баки Прасету на увреде!
Мондо 31.08.2022
Богдан Илић извређао Жељка Митровића током помирења с Ањом Бла. Власник Пинка поручио: "Кад сахраним брата, бавићу се тобом" Богдан Илић извређао Жељка Митровића током помирења с Ањом Бла. Власник Пинка поручио: "Кад… »
"Кад сахраним брата бавићу се тобом": Жељко Митровић бесан на Баку Прасета због увреда: "Ти знаш да ја не заборављам"
Блиц 31.08.2022
Власник телевизије "Пинк", Жељко Митровић одговорио је на оптужне Јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе, који је у свом лајву навео како му Митровић дугује паре. - У данима када ми је умро брат и када спремам… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане