Povezane vesti
"Bolesna sam završila na ulici!" Srpkinja opisala užas sa posla u Hrvatskoj: Gazda me gurnuo, nisu mi dali da idem u wc!
Mondo 31.08.2022
Devojka iz Srbije je opisala svoje loše iskustvo sa sezonskog rada u Hrvatskoj! Devojka iz Srbije je opisala svoje loše iskustvo sa sezonskog rada u Hrvatskoj! Devojka iz Srbije opisala je u ispovesti traumatično iskustvo sa sezonskog rada u Hrvatskoj… »
Ispovest devojke iz Srbije koja je otišla da radi na moru i preživela pakao
Nova 31.08.2022
"Samo sam želela da pobegnem odatle". Nakon ispovesti konobara s primorja koja je šokirala region, redakciji Nova.rs javila se devojka iz Srbije s još traumatičnijim iskustvom sa sezonskog rada u Hrvatskoj. Želi da ostane anonimna (identitet poznat… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje tuklo građane ispred Skupštine Beograda, policija privela najmanje četvoro
Vreme pre 6 minutajoš 40 povezanih

Srednjoškolci pozivaju na generalni štrajk sutra zbog cena – ali i zbog situacije u zemlji
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

(BLOG) Prosvetari „korakom do slobode“ stižu u Čačak na protest, srednjoškolci i građani pešače od Kikinde do Bečeja
N1 Info pre 1 minutjoš 5 povezanih

Francuska deli obaveštajne podatke sa Ukrajinom, nakon što su SAD povukle svoju podršku - šef CIA kaže kratkoročno
Glas Amerike pre 1 satjoš 20 povezanih