Povezane vesti
Užas na liniji 31! Biljana pala pod točak autobusa kad su joj vrata uhvatila nogu putnici poskakali i počeli da viču
Kurir 01.09.2022
Vrata su mi uhvatila nogu i trudila sam se da je iščupam pre nego što autobus krene... Pala sam na tle i to tačno pod točak autobusa. Samo sam zatvorila oči i sklupčala se. Već sam videla kako točkovi prelaze preko mene. Ovako priča Biljana iz… »
Beograđanka opisala užas iz autobusa! "Već sam videla kako me gazi", vozač joj priklještio nogu pa pala pod točkove!
Mondo 01.09.2022
Na liniji 31 u Beogradu izbegnuta je tragedija, kada je vozač gradskog prevoza vratima priklještio ženi nogu, a ona je ubzo pala pod točkove vozila! Na liniji 31 u Beogradu izbegnuta je tragedija, kada je vozač gradskog prevoza vratima priklještio… »
U prestonici 265 vozila više: Više polazaka na svim linijama javnog prevoza u sklopu zimskog reda vožnje, očekuje se…
Večernje novosti 01.09.2022
ZIMSKI red vožnje na linijama gradskog javnog prevoza danas stupa na snagu! Kroz ulice svih prestoničkih opština u narednim mesecima saobraćaće 265 vozila više nego u prethodnom periodu. Broj vozila na ulicama može uskor oviti smanjen, Foto Tanjug… »
Vesti dana »
Treći dan blokade u Novom Sadu - najžešći okršaj do sada: Marinika vrišti - ovo više nije "koškanje"! (video / foto)
Pravda pre 30 minutajoš 197 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua
Novi magazin pre 1 satjoš 64 povezane