Povezane vesti
Pešić pred start na Eurobasketu: Tu sam da vratimo srpsku košarku na vrh
Euronews 01.09.2022
Muška košarkaška reprezentacija Srbije startovaće sutra (21.00) na Evrobasketu utakmicom protiv Holandije u Pragu, a selektor Svetislav Pešić poručio je da je njegov cilj da srpsku košarku vrati u vrh. Poslednju zlatnu medalju Srbija je osvojila… »
Pešić: "Radovao sam se saradnji sa Bogdanom, Milutinov stiže, Neda spreman!"
Sportske.net 01.09.2022
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić vidi predstojeći period kao poboljšanje celokupne slike ovog sporta u zemlji. Srbiju u petak od 21 sat očekuje susret sa Holandijom na otvaranju Evropskog prvenstva. Posle večernjeg… »
Pešić: Tu sam da vratimo srpsku košarku na vrh
Sportski žurnal 01.09.2022
Pešić je istakao da mu je krivo što Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović zbog povreda neće nastupiti na Evrobasketu. Muška košarkaška reprezentacija Srbije startovaće sutra (21.00) na Evrobasketu utakmicom protiv Holandije u Pragu, a selektor… »
Kakva izjava svetislava pešića: Nismo došli u Prag da budemo prvi u grupi, nego...
Večernje novosti 01.09.2022
Muška košarkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u Prag gde će igrati mečeve grupe D Evropskog prvenstva. FOTO: KSS Svetislav Pešić, selektor našeg nacionalnog tima, istakao je u razgovoru za Mozzart sport i Sportski žurnal kako… »
Svetislav Pešić pred odlazak u Prag: Ne idemo na prvenstvo da budemo prvi u grupi, nego prvi na kraju
Danas 01.09.2022
Selektor Svetislav Pešić izjavio je pred odlazak košarkaške reprezentacije Srbije u Prag da je prva utakmica na šampionatu protiv Holandije (petak, 21.00) samo prvi korak na putu ka osvajanju zlatne medalje. „Sve su ekipe opasne ako se dobro ne… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 51 minutajoš 42 povezane

"Sreća pa narod ne pati od političke demencije, dobro mu je poznat vaskrsli Obradović" Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika: "Opet bi da slaže, ali pamti Srbija!"
Dnevnik pre 51 minutajoš 15 povezanih

Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine Pančeva, policija ih sprečava
Novi magazin pre 1 satjoš 14 povezanih

Oglasio se RHMZ! Sutra ujutru -6 i mraz, uveče naoblačenje, a tokom noći pljuskovi: Vikend donosi totalni obrt
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana