Повезане вести

Пешић пред старт на Еуробаскету: Ту сам да вратимо српску кошарку на врх

Пешић пред старт на Еуробаскету: Ту сам да вратимо српску кошарку на врх

Еуроневс 01.09.2022
Мушка кошаркашка репрезентација Србије стартоваће сутра (21.00) на Евробаскету утакмицом против Холандије у Прагу, а селектор Светислав Пешић поручио је да је његов циљ да српску кошарку врати у врх. Последњу златну медаљу… »
Пешић: "Радовао сам се сарадњи са Богданом, Милутинов стиже, Неда спреман!"

Пешић: "Радовао сам се сарадњи са Богданом, Милутинов стиже, Неда спреман!"

Спортске.нет 01.09.2022
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић види предстојећи период као побољшање целокупне слике овог спорта у земљи. Србију у петак од 21 сат очекује сусрет са Холандијом на отварању Европског првенства. После… »
Пешић: Ту сам да вратимо српску кошарку на врх

Пешић: Ту сам да вратимо српску кошарку на врх

Спортски журнал 01.09.2022
Пешић је истакао да му је криво што Немања Бјелица и Богдан Богдановић због повреда неће наступити на Евробаскету. Мушка кошаркашка репрезентација Србије стартоваће сутра (21.00) на Евробаскету утакмицом против Холандије у… »
Каква изјава светислава пешића: Нисмо дошли у Праг да будемо први у групи, него...

Каква изјава светислава пешића: Нисмо дошли у Праг да будемо први у групи, него...

Вечерње новости 01.09.2022
Мушка кошаркашка репрезентација Србије допутовала је данас у Праг где ће играти мечеве групе Д Европског првенства. ФОТО: КСС Светислав Пешић, селектор нашег националног тима, истакао је у разговору за Моззарт спорт и Спортски… »
Светислав Пешић пред одлазак у Праг: Не идемо на првенство да будемо први у групи, него први на крају

Светислав Пешић пред одлазак у Праг: Не идемо на првенство да будемо први у групи, него први на крају

Данас 01.09.2022
Селектор Светислав Пешић изјавио је пред одлазак кошаркашке репрезентације Србије у Праг да је прва утакмица на шампионату против Холандије (петак, 21.00) само први корак на путу ка освајању златне медаље. „Све су екипе опасне… »

Вести дана »