Povezane vesti
„Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić“
Nova 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. "2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg deteta… »
Majka iz Pećinaca: Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić
N1 Info 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. "2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg deteta… »
Majka iz Pećinaca koja tri godine pokušava da upiše dete: Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić
Danas 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. „2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg deteta… »
Vesti dana »

Neprijatna scena na pomenu Saši Snežana Đurišić i njen partner Vanja ponovo u centru pažnje, šta im se desilo da ovako reaguju? (video)
Alo pre 1 satjoš 33 povezane

Nevreme i pad temperature donose osveženje nakon tropskog petka u Srbiji
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 38 povezanih

I doktori iz Amerike se pitaju oko Bogdanovića i njegovog nastupa na Evrobasketu
Nova pre 14 minutajoš 30 povezanih

Skandal u Prištini: Nije izabran potpredsednik iz srpske zajednice, a Baša zaključio konstitutivnu sednicu
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane