Povezane vesti
„Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić“
Nova 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. "2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg… »
Majka iz Pećinaca: Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić
N1 Info 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. "2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg… »
Majka iz Pećinaca koja tri godine pokušava da upiše dete: Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić
Danas 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. „2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime… »
Vesti dana »
Počela ruska osveta Dve osobe uhapšene zbog ubistva generala Igora Kirilova u Moksvi
Alo pre 24 minutajoš 9 povezanih
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 14 satijoš 3 povezane
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 10 satijoš 4 povezane
Ana Stanić se razvela u tajnosti: Novi dečko joj poznati reditelj, otkriveni svi detalji
Mondo pre 42 minutajoš 5 povezanih