Povezane vesti
„Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić“
Nova 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. "2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg deteta… »
Majka iz Pećinaca: Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić
N1 Info 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. "2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg deteta… »
Majka iz Pećinaca koja tri godine pokušava da upiše dete: Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić
Danas 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. „2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg deteta… »
Vesti dana »
Odluka koja je zapalila Mundijal – Infantino na udaru! FIFA poništila crveni karton Amerikancu, Tramp se oglasio i izazvao haos!
Kurir pre 54 minutajoš 31 povezana
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 54 minutajoš 33 povezane
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih