Povezane vesti
„Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić“
Nova 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. "2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg… »
Majka iz Pećinaca: Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić
N1 Info 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. "2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime mojeg… »
Majka iz Pećinaca koja tri godine pokušava da upiše dete: Tražili da glasam za SNS da bi mi dete bilo primljeno u vrtić
Danas 01.09.2022
Dragana Adamić iz Pećinaca, majka trogodišnjeg deteta koje već tri godine ne uspeva da upiše u vrtić u tom mestu, kaže za N1 da je i ove godine odbijena, jer nije htela da glasa za SNS. „2. aprila poslepodne došao je čovek, koji je znao ime… »
Vesti dana »

„Ko to tamo blokira“: Studenti su na originalan način pozvali celu Srbiju u Beograd 15. marta
City magazine pre 4 satijoš 17 povezanih

Prosvetari i studenti krenuli u protestnu šetnju od Slavije do OŠ Vladislav Ribnikar
Novi magazin pre 2 satajoš 10 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih

22 godine od ubistva Zorana Đinđića: Šetnja, komemorativni skup i pomen u njegovu čast
Niške vesti pre 54 minutajoš 28 povezanih

Urušile se dionice velikih američkih brendova nakon Trumpovih poteza
Al Jazeera pre 54 minutajoš 43 povezane