Повезане вести

Протест родитеља деце са посебним потребама испред Основне школе Трајко Стаменковић у Лесковцу

Протест родитеља деце са посебним потребама испред Основне школе Трајко Стаменковић у Лесковцу

Данас 01.09.2022
Родитељи ученика са посебним потребама из петог разреда Основне школе „Трајко Стаменковић“ у Лесковцу протестовали су данас испред те школе, незадовољни одлуком директорке да њихова деца више не буду у истом одељењу са… »
Протест родитеља деце са посебним потребама у Лесковцу

Протест родитеља деце са посебним потребама у Лесковцу

Н1 Инфо 01.09.2022
Родитељи ученика са посебним потребама из петог разреда Основне школе "Трајко Стаменковић" у Лесковцу протестовали су испред те школе, незадовољни одлуком директорке да њихова деца више не буду у истом одељењу са својим… »
Протест родитеља деце са посебним потребама испред школе “Трајко Стаменковић” због расподеле ученика по одељењима

Протест родитеља деце са посебним потребама испред школе “Трајко Стаменковић” због расподеле ученика по одељењима

Југмедиа 01.09.2022
Родитељи ученика петог разреда са посебним потребама Основне школе “Трајко Стаменковић” у Лесковцу протестовали су данас испред ове школе, незадовољни одлуком директорке да њихова деца више не буду у истом одељењу са својим… »

Вести дана »