Povezane vesti

Ivanjica: Potopljena sela, voda nosila sve pred sobom, kataklizmične slike… (VIDEO)

Ivanjica: Potopljena sela, voda nosila sve pred sobom, kataklizmične slike… (VIDEO)

InfoLIGA 01.09.2022
Olujno nevreme koje je u popodnevnim časovima zahvatilo deo ivanjičke opštine izazvalo je potpunu katastrofu na području sela Brusnik i okoline. Ovo je drugi put za samo pet dana da voda nosi sve pred sobom, putevi su razoreni, poplavljene su kuće… »
Potop u ivanjičkom selu Brusnik, vodena bujica nosi sve pred sobom: Meštane zadesila nova katastrofa, jaka kiša pada satima…

Potop u ivanjičkom selu Brusnik, vodena bujica nosi sve pred sobom: Meštane zadesila nova katastrofa, jaka kiša pada satima…

RINA 01.09.2022
Pretraga Registracija Potop u ivanjičkom selu Brusnik, vodena bujica nosi sve pred sobom: Meštane zadesila nova katastrofa, jaka kiša pada satima a pod vodom su putevi i kuće (FOTO)(VIDEO) Ivanjica - Još uvek se nije sabrala šteta koju je nevreme… »
Selo pod golijom ponovo odsečeno od sveta: Bujica nosi sve pred sobom meštani navukli kaljače i mole boga da prođe (video)

Selo pod golijom ponovo odsečeno od sveta: Bujica nosi sve pred sobom meštani navukli kaljače i mole boga da prođe (video)

Kurir 01.09.2022
Još se nije sabrala šteta koju je nevreme pre tri dana pričinilo u ivanjičkom kraju, a podgolijska sela ponovo su se našla na udaru i to još silovitijem nego prethodnog puta. Nevreme je počelo oko 18 sati i ponovo napravilo katastrofu. Izlili su se… »
Još uvek ne mogu da verujem šta me je snašlo, suze same teku: Marku se brdo obrušilo na kuću i uništen mu nov traktor…

Još uvek ne mogu da verujem šta me je snašlo, suze same teku: Marku se brdo obrušilo na kuću i uništen mu nov traktor…

RINA 01.09.2022
Pretraga Registracija Još uvek ne mogu da verujem šta me je snašlo, suze same teku: Marku se brdo obrušilo na kuću i uništen mu nov traktor koji još nije ni otplatio, velike muke meštana posle kataklizme (FOTO)(VIDEO) Ivanjica - Tri dana nakon… »

Vesti dana »