Povezane vesti
Gazda hoće da poveća kiriju za 100 evra, a rernu ne može da popravi više od godinu dana: Srpkinja muku muči sa bahatim…
Kurir 01.09.2022
Vlasnik stana u kome živim dve godine me juče slučajno sreo u dvorištu zgrade i drsko mi rekao da će mi od ovog meseca kirija za stan biti za 100 evra veća, požalila se redakciji Kurira čitateljka koja je želela da ostane anonimna i dodala: -… »
"Traži 100€ više za kiriju, a rernu ne popravlja 2 godine": Beograđanka u šoku - Tražio je pare u poslednjem trenutku!
Mondo 01.09.2022
Devojka koja živi kao podstanar u Beogradu suočila se sa problemom kada joj je stanodavac rekao da će kirija biti viša. Devojka koja živi kao podstanar u Beogradu suočila se sa problemom kada joj je stanodavac rekao da će kirija biti viša… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi poručuju: Ostanite uz nas – tek smo počeli
Novi magazin pre 1 satjoš 70 povezanih
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 3 satajoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 4 satijoš 2 povezane
Protest na Slaviji: Studenti i građani traže odgovornost za tragediju u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 24 povezane