Povezane vesti
Lučić: Tim je mnogo važniji i iznad je svakog pojedinca
Sportski žurnal 01.09.2022
Želimo pobedu i dobar početak protiv Holandije. Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić izjavio je uoči sutrašnjeg (21.00) duela prvog kola D grupe na Evrobasketu protiv Holandije da je cilj pobeda i dobro otvaranje šampionata… »
Holanđani pred duel sa "orlovima": "Mi smo podređeni u životu, ne samo protiv Srbije"
Sportske.net 01.09.2022
Selektor košarkaša reprezentacije Holandije Mauricio Buskalja nije želeo da se busa u grudi pred okršaj sa Srbijom na otvaranju Evropskog prvenstva, ali je napomenuo dobro poznatu floskulu "lopta je okrugla". Holanđani, kao što svi znamo, nisu… »
Sutra igramo sa Srbijom, ja mislim da smo favorit! Kapiten Holandije obećao: Bićemo prljavi, sve će biti na ivici!
Mondo 01.09.2022
Kapiten Holandije Vorti De Jong nije izdržao, osmeh mu je zaigrao pred srpskim novinarima i na kraju je rekao - Mi smo favoriti! /Od Izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića/. Kapiten Holandije Vorti De Jong nije izdržao, osmeh mu je zaigrao… »
Holanđani ponosni pred Srbiju: Igraćemo i prljavo, utakmica za našu istoriju
Nova 01.09.2022
Najveća nepoznanica Evrobasketa su košarkaši Holandije, prvi rivali reprezentacije Srbije u grupi D koja se igra u Pragu. Selekcija Holandije nema nijednog NBA i evroligaškog košarkaša, što takođe govori o snazi protivnika „orlova“ u 1. kolu… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 8 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 6 satijoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane