Povezane vesti

Serija a: Atalanta savladala Torino – Srbi bez učinka, remi u Bolonji!

Serija a: Atalanta savladala Torino – Srbi bez učinka, remi u Bolonji!

Hot sport 01.09.2022
Loša noć za srpske fudbalere. Fudbaleri Atalante savladali su ekipu Torina u 4. kolu Serije A rezultatom 3:1. Het trik za domaću ekipu postigao je Holanđanin, Teun Kopmajners, a sve je započeo golom u 3. minutu nadoknade prvog poluvremena i to sa… »
Kopmajners sam srušio Torino, Bolonji samo bod

Sport klub 01.09.2022
Atalanta je savladala Torino 3:1, dok su Bolonja i Salernitana igrali 1:1 u dve poslednje utakmice četvrtog kola Serije A. Najzaslužniji za trijumf Atalante bio je Holanđanin Tojn Kopmajners. Prvo je iz penala u 45. minutu pogodio za 1:0, a onda je u… »

N1 Info 01.09.2022
Atalanta je savladala Torino 3:1, dok su Bolonja i Salernitana igrali 1:1 u dve poslednje utakmice četvrtog kola Serije A. Najzaslužniji za trijumf Atalante bio je Holanđanin Tojn Kopmajners. Prvo je iz penala u 45. minutu pogodio za 1:0, a onda je u… »
Čukarički probio maler: Prva pobeda posle skoro mesec dana! (foto) (video)

Čukarički probio maler: Prva pobeda posle skoro mesec dana! (foto) (video)

Hot sport 01.09.2022
Kompletirano je i vanredno deveto kolo Superlige Srbije, a Čukarički je na Banovom brdu bio bolji od Mladosti iz Lučana rezultatom 3:1. Nije krenulo najbolje za belo-crne iz Beograda, jer je najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije, Milan Bojović… »
Čuka bolja od Lučanaca: Badamosi i Ovusu za preokret

Čuka bolja od Lučanaca: Badamosi i Ovusu za preokret

Sport klub 01.09.2022
Fudbaleri Čukaričkog pobedili su na Banovom brdu tim Mladosti iz Lučana sa 3:1 u poslednjoj utakmici devetog kola Superlige Srbije. Poveli su gosti u desetom minutu golom nekadašnjeg igrača Čukaričkog Milana Bojovića. Iskusni 35-godišnji napadač… »
Bojović i Badamosi u trci za zlatnu kopačku - Čuka srušila Mladost

Bojović i Badamosi u trci za zlatnu kopačku - Čuka srušila Mladost

Sportske.net 01.09.2022
Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Mladost sa 3:1 (2:1) u poslednjoj utakmici 9. kola Super lige Srbije. Tim Dušana Kerkeza upisao je peti trijumf u novoj sezoni i to zahvaljujući dvojici svojih stranaca - Muhamedu Badamosiju i Samjuelu Ovusuu. U ranoj… »
Preokret Brđana - Čukarički savladao Mladost, dva gola Badamosija i evrogol Ovusua (foto)

Preokret Brđana - Čukarički savladao Mladost, dva gola Badamosija i evrogol Ovusua (foto)

Sportski žurnal 01.09.2022
Čukarički sa utakmicom manje deli šesto mesto sa Vojvodinom i TSC-om. Čukarički - Mladost (Lu) 3:1 (2:1) Beograd – Stadion: na Banovom brdu. Gledalaca: 500. Sudija: Nenad Minaković. Pomoćnici: Atila Harmat i Nikola Rijavec. Žuti kartoni: Ovusu… »

Vesti dana »