Повезане вести

Пешић загрмео - палите народ, а ја то никад нисам рекао! Селектор поручио свима: Мени не смета, али немојте због екипе!

Пешић загрмео - палите народ, а ја то никад нисам рекао! Селектор поручио свима: Мени не смета, али немојте због екипе!

Мондо 01.09.2022
Селектор Србије Светислав Пешић обратио се медијима први пут од доласка нашег тима у Чешку на Еуробаскет. Послао је неколико снажних порука - о очекивањима, Немани који је "постао Недовић", Милутинову... Прочитајте! Селектор… »
Моћна порука светислава пешића нацији: Овде сам да вратимо српску кошарку тамо где припада

Моћна порука светислава пешића нацији: Овде сам да вратимо српску кошарку тамо где припада

Курир 01.09.2022
Селектор српске кошаркашке репрезентације Светислав Пешић, као по обичају, одржао је занимљиву конференцију за новинаре и пред почетак Евробаскета. Србија ће шампионат отворити у петак од 21 час против Холандије. После првог… »
Кари гледао са стране, калинић понављао име једног шпанског аса: Погледајте први тренинг репрезентације у Чешкој видео

Кари гледао са стране, калинић понављао име једног шпанског аса: Погледајте први тренинг репрезентације у Чешкој видео

Мондо 01.09.2022
Репрезентација Србије изашла је у четвртак на први тренинг у "О2 Арену", а извештач МОНДА са Европског првенства био је у дворани и снимио како изгледају припреме за почетак Еуробаскета. Репрезентација Србије изашла је у четвртак… »

Вести дана »