Povezane vesti

Pešić zagrmeo - palite narod, a ja to nikad nisam rekao! Selektor poručio svima: Meni ne smeta, ali nemojte zbog ekipe!

Pešić zagrmeo - palite narod, a ja to nikad nisam rekao! Selektor poručio svima: Meni ne smeta, ali nemojte zbog ekipe!

Mondo 01.09.2022
Selektor Srbije Svetislav Pešić obratio se medijima prvi put od dolaska našeg tima u Češku na Eurobasket. Poslao je nekoliko snažnih poruka - o očekivanjima, Nemani koji je "postao Nedović", Milutinovu... Pročitajte! Selektor Srbije Svetislav… »
Kari gledao sa strane, kalinić ponavljao ime jednog španskog asa: Pogledajte prvi trening reprezentacije u Češkoj video

Kari gledao sa strane, kalinić ponavljao ime jednog španskog asa: Pogledajte prvi trening reprezentacije u Češkoj video

Mondo 01.09.2022
Reprezentacija Srbije izašla je u četvrtak na prvi trening u "O2 Arenu", a izveštač MONDA sa Evropskog prvenstva bio je u dvorani i snimio kako izgledaju pripreme za početak Eurobasketa. Reprezentacija Srbije izašla je u četvrtak na prvi trening u… »
Moćna poruka svetislava pešića naciji: Ovde sam da vratimo srpsku košarku tamo gde pripada

Moćna poruka svetislava pešića naciji: Ovde sam da vratimo srpsku košarku tamo gde pripada

Kurir 01.09.2022
Selektor srpske košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić, kao po običaju, održao je zanimljivu konferenciju za novinare i pred početak Evrobasketa. Srbija će šampionat otvoriti u petak od 21 čas protiv Holandije. Posle prvog treninga u Pragu… »

Vesti dana »

Vlada Srbije obrazuje radnu grupu za razgovore sa prosvetarima

Vlada Srbije obrazuje radnu grupu za razgovore sa prosvetarima

Euronews pre 34 minutajoš 15 povezanih
Vembanjama: "Jokić će opet biti MVP" VIDEO

Vembanjama: "Jokić će opet biti MVP" VIDEO

B92 pre 3 satajoš 18 povezanih
U Srbiji dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

U Srbiji dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

RTV pre 34 minutajoš 20 povezanih
Akcija “Zastani Srbijo” i danas širom Srbije

Akcija “Zastani Srbijo” i danas širom Srbije