Повезане вести
Плашила сам се да не полудим док сам спремала улогу: Бранка Катић искрено о новој представи и страховима са којима се суочила…
Курир 01.09.2022
Представа "Трамвај звани жеља", према чувеном комаду америчког писца Тенесија Вилијамса, у режији Ленке Удовички, од петка до недеље биће извођена на сцени Београдског драмског позоришта. Нову продукцију театра на Црвеном крсту… »
Бранка Катић: Све би било боље када бисмо ми били бољи једни према другима
Нова 01.09.2022
После четири премијерне вечери којима је од 26. до 29. августа завршена овогодишња сезона Театра Улиссе на Брионима, представа „Трамвај звани жеља“, у режији Ленке Удовички, 3. септембра премијерно стиже на репертоар сцене… »
„Трамвај звани жеља“ са Бранком Катић у БДП-у
Нова 01.09.2022
Култна драма „Трамвај звани жеља“ Тенесија Вилијамса, у режији Ленке Удовички, премијерно ће бити изведена у Београдском драмском позоришту 3. септембра на Малој сцени „Предраг Пепи Лаковић“. Представа је рађена у копродукцији… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 16 минутајош 32 повезане
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 16 минутајош 28 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 1 сатјош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 56 минутајош 46 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 2 сатајош 28 повезаних