Повезане вести

Мајка ме је оставила када сам имао 9 месеци! Будући задругар о тешком детињству - "Не треба ми, маћеху више ценим"

Мајка ме је оставила када сам имао 9 месеци! Будући задругар о тешком детињству - "Не треба ми, маћеху више ценим"

Мондо 01.09.2022
Почетак шесте сезоне Задруге се ближи, а будући учесници увелико долазе на лекарски преглед пред почетак ријалитија. Почетак шесте сезоне Задруге се ближи, а будући учесници увелико долазе на лекарски преглед пред почетак… »
Болна судбина задругара! Отворио душу о тешком детињству: Мајка ме је оставила кад сам имао 9 месеци, више ми не треба!

Болна судбина задругара! Отворио душу о тешком детињству: Мајка ме је оставила кад сам имао 9 месеци, више ми не треба!

Курир 01.09.2022
Ускоро ће се нови задургари уселити у Белу кућу, а неке ће јавност по први пут упзнати путем малих екрана. Један од њих је Данијел Денић, стенд ап комичар, који долази из села код Ниша Он је сада открио детаље из свог живота и… »
Маца изнео детаље хит сусрета са мајом Маринковић: Тек је урадила силиконе, водитељ је питао шта ће јој то, а она му обећала…

Маца изнео детаље хит сусрета са мајом Маринковић: Тек је урадила силиконе, водитељ је питао шта ће јој то, а она му обећала…

Курир 01.09.2022
Почетак нове, шесте сезоне " Задруге" заказан је за 9. септембар, а како је улазак нових задругара у Белу кућу из дана у дан све ближи, Драган Маринковић Маца одлучио је да се присети добро познатих лица. Маца је открио како се… »

Вести дана »