Povezane vesti
Ti si ćerko tatin sin! 5 dana slavio se odlazak lepe Katarine u vojsku, na ispraćaju bilo 230 ljudi, 9 jaganjaca na ražnju
Kurir 01.09.2022
"Ti si, ćerko, tatin sin" - Uz ovu pesmu, u porodici Stojadinović iz mesta Kloka kod Topole, počelo je veselje povodom ispraćaja u vojsku, ali ne sina, nego ćerke! Katarina (19) odlučila je da služi državi pod oružjem, a u njenom domu orila se… »
Lepa Katarina (19) pošla u vojsku: Patriotske pesme orile se 5 dana, gostilo 230 ljudi, 9 jaganjaca na ražnju
Telegraf 01.09.2022
"Ja sam rekla mojima da neću da slavim punoletstvo, ali hoću ispraćaj u vojsku" "Ti si, ćerko, tatin sin" - Uz ovu pesmu, u porodici Stojadinović iz mesta Kloka kod Smedereva, počelo je veselje povodom ispraćaja u vojsku, ali ne sina, nego ćerke… »
Vesti dana »
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 32 minutajoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Isplivao snimak - trener Olimpijakosa gurnuo Obradovićevog asistenta! Skandal u Beogradskoj areni posle meča
Mondo pre 14 minutajoš 2 povezane