Povezane vesti
Ti si ćerko tatin sin! 5 dana slavio se odlazak lepe Katarine u vojsku, na ispraćaju bilo 230 ljudi, 9 jaganjaca na ražnju
Kurir 01.09.2022
"Ti si, ćerko, tatin sin" - Uz ovu pesmu, u porodici Stojadinović iz mesta Kloka kod Topole, počelo je veselje povodom ispraćaja u vojsku, ali ne sina, nego ćerke! Katarina (19) odlučila je da služi državi pod oružjem, a u njenom domu orila se… »
Lepa Katarina (19) pošla u vojsku: Patriotske pesme orile se 5 dana, gostilo 230 ljudi, 9 jaganjaca na ražnju
Telegraf 01.09.2022
"Ja sam rekla mojima da neću da slavim punoletstvo, ali hoću ispraćaj u vojsku" "Ti si, ćerko, tatin sin" - Uz ovu pesmu, u porodici Stojadinović iz mesta Kloka kod Smedereva, počelo je veselje povodom ispraćaja u vojsku, ali ne sina, nego ćerke… »
Vesti dana »

Profesorka na Fakultetu bezbednosti: Policija u Novom Sadu u velikoj meri zloupotrebljena u političke svrhe
N1 Info pre 7 satijoš 37 povezanih

BLOG UŽIVO Student FTN Veljko Petrović pušten na slobodu: U Novom Sadu sutra protest podrške za šest studenata i aktivista
Nova pre 31 minutajoš 62 povezane

Student Veljko Petrović pušten na slobodu, dobio zabranu prilaska Dridu
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih

Vučić: Spremni smo da ubrzamo reforme ne zbog zahteva već zbog boljeg života građana
RTV pre 3 satajoš 60 povezanih

Ko je bivši direktor Elektroprivrede Srbije Milorad Grčić i za šta se sumnjiči
BBC News pre 8 satijoš 26 povezanih